Cursuri de pian personalizate pentru cei mici

Cursuri de pian organizate de Club TinArt, dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani

Curs_Tin_Art_pianDenumit și „instrumentul orchestră”, pianul dispune de o paletă largă de expresie și sonorități. Acesta oferă satisfacții sonore imediate, iar prin simpla apăsare a clapelor se obțin sunete care stimulează copiii și le extinde nivelul de creativitate. Este instrumentul care asigură învățarea rapidă a noțiunilor de bază, dezvoltă capacitățile organizatorice, de coordonare a mișcărilor și a privirii, accentuează memoria auditivă și vizuală, coerența în gândire  și atenția distributivă.

Pianul este unul dintre cele mai prietenoase și mai îndrăgite instrumente muzicale atât de copii, cât și de adulți, deoarece dispune de mijloace tehnice ce se pot plia pe nivelul de cunoștinte și necesitățile particulare ale oricărui grad de interpretare: profesionist sau începător.

Având o vastă experiență și o pregătire excepțională, doamna profesor-coordonator Diana Pop îi indrumă pe cei mici prin mijloace interactive și personalizate fiecărui copil în parte. Astfel, activitățile au o abordare interdisciplinară, deschisă și adaptabilă tuturor nevoilor. Cursurile de pian organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, se organizează săptămânal, in functie de orarul copiilor si al parintilor in concordanta cu disponibilitatile profesorului, cu taxă de participare de 60 lei / ședință individuală. Durata sedintei difera de la copil la copil in functie de varsta si aptitudini. Înscrierile se fac la adresa [email protected] sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU