Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 09 Noiembrie 2013

Cursuri pentru copii de 4-6 ani – Arta actorului

primii pasi in arta actoruluiCopiii sunt autentici, au puterea de a crede, iar imaginatia lor are valorile cele mai inalte la varstele prescolare.

La 4-6 ani, copiii sunt inzestrati cu o energie de cele mai multe ori obositoare pentru maturii din jurul lor, sunt mereu in cautare de raspunsuri, iar activitatile pe care le indeplinesc sunt interesante pentru putin timp. Cauta mereu noi stimuli, iar atentia lor este comutata rapid de pe un punct de concentrare pe altul. Acestea nu sunt defectele copilariei, ci calitatile ei.

In fiecare sambata, de la 11.00, pe parcursul a 5 sedinte, copiii vor fi asistati de catre lectorul Smaranda Caragea in cursurile pentru copii despre actorie si dezvoltare personala.

Prin jocuri si exercitii copiii isi pot folosi energia si atentia intr-un mod calitativ.

Propun un curs de initiere in teatru pentru prescolari, care sa “puna la lucru” naturaletea si bucuria de joc a celor mici si sa le ordoneze activitatile prin diferentierea punctelor de interes. Imaginatia nu trebuie laudata in sine, ci trebuie canalizata, ea fiind izvorul creativitatii.

Nu numai cei talentati in arta isi pot manifesta creativitatea in activitatile lor, ci orice copil care este incurajat sa isi exprime parerea, original, si in conformitate cu subiectul.

Pe parcursul celor 5 intalniri, cei mici se vor bucura de jocuri ineractive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare, isi vor dezvolta atat limbajul verbal cat si cel nonverbal, vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor, isi vor dezvolta capacitatea de a actiona si de a comuta atentia, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

 

Cost: 250 ron (inclusiv materialele de lucru)

Cost redus: 220 ron (card fidelitate)

Numar maxim persoane: 10

Va puteti inscrie la atelierele pentru copii prin email la [email protected] sau folosind formularul de aici. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22

NOTA: Atelierele pentru copii organizate de Fundatia Calea Victoriei nu se adreseaza copiilor cu nevoi speciale.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Noiembrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Scoala de Arte si Maniere

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Soare, nr. 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL