Primiti cu sorcova? Atelier de mesterit sorcove

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 21 Decembrie 2013

Atelier de mesterit sorcove pentru familii cu copii de 2-3 ani. Activitati copii

sorcovaSorcova, vesela/ Să trăiți, să-mbătrâniți/ Peste vară, primăvară/ Ca un păr, ca un măr/ Ca un fir de trandafir...va mai amintiti dragi parinti cu ce bucurie plecam in dimineata Anului Nou cu sorcova prin vecini? De obicei, cumparata de bunici din targ sau de la piata…

Stiati ca numele de Sorcova vine de la cuvântul bulgar surov (verde fraged), aluzie la ramura abia îmbobocită, ruptă odinioară dintr-un arbore? Si inclinată de mai multe ori în direcția unei anumite persoane, Sorcova joacă întrucâtva rolul unei baghete magice, gata sa transmita vigoare și tinerețe celui vizat. Si cine, daca nu copiii, sa fie cei mai potriviti sa ne ureze la inceput de an sa fim tineri si frumosi? 🙂

Noi va invitam sambata dimineata, sa pregatim in Atelierul de Craciun al lui MOMO, cea mai originala, colorata si vesela Sorcova..care sa aduca multa bucurie copiilor in dimineata de 1 ianuarie. In plus, veti pleca acasa cu o experienta noua si cu colindul invatat!

Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60-70 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste copilul).

(10% reducere pentru  frati)

Inscriere: Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare. Taxa se achita la intrarea in atelier.
In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email.

 

Detalii la telefon: 0723.565.113

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Decembrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL