QUIZ! Participă şi Îngrozeşte-te! Testează-ţi Cunoştinţele la Începutul Anului Şcolar 2016

Participă la QUIZ şi îngrozeşte-te! Ghiceşte cifrele startului de an şcolar. Avem din nou ocazia să ne înspăimântăm de condiţiile în care învaţă unii elevi. Probabil majoritatea.

Dacă nu vorbim despre lipsa condiţiilor sau de mizeria din unele şcoli, putem vorbi despre condiţia profesorului din Romania, care s-a reprofilat de mult pentru a nu depinde de salariul degradant primit la instituţiile de stat.

Dar să nu ne pierdem cu firea. Şi la începutul Anului Şcolar 2016 putem face haz de necaz. Suntem chiar nevoiţi. Ţi-am pregătit un quiz, adică un chestionar cu 3 întrebări, ca să ne asigurăm că nu uiţi cifrele începutului de an şi le verifici şi la anul. Nu-i nimic dacă greşeşti, apasă pe ? şi poţi încerca din nou să dai toate răspunsurile corecte. Zi mersi că nu eşti în locul elevilor, care nu au alta variantă, vor intra în aceeaşi clădire în fiecare zi.

* Autorităţile spun că nu toate aceste clădiri necesită autorizaţii, în funcţie de anul de construcţie şi stadiul reabilitării şi renovării acestora ele pot funcţiona în continuare. Don’t worry, be happy!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU