Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 06 Decembrie 2015
București

Spectacol Extraordinar de Craciun 2-10 ani: Rabdarica și Mofturica salveaza Noaptea de Ajun

E noaptea de Ajun. O noapte mai linistita si mai misterioasa ca oricare alta. Bradul e impodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud usor, rasetele de copii intregesc atmosfera in asteptarea lui Mos Craciun. In noaptea de Ajun totul este magic si orice e posibil.

Doi spiridusi speciali Rabdarica si Mofturica il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga inca o data la fiecare copil in parte cu cadourile mult dorite. Si asta pentru ca ei stiu sa foloseasca Praful magic de Craciun, iar de aici surprizele ne insotesc in poveste la tot pasul.

Un spectacol vesel, cald si jucaus, dar mai ales educativ pentru oricine care crede in Magia Craciunului. Un spectacol in care copiii vor invata despre cum sa faca propriile alegeri, sa aiba rabdare, sa fie generosi, responsabili si sa priveasca dincolo de propriile dorinte.

spectacol craciunDetalii Spectacol Extraordinar de Craciun 2-10 ani

  • Distributie: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu
  • Regie si adaptare text: Oana Rasuceanu
  • Idee si concept: Mira Loghin
  • Scenografie si costume: Doina Pop
  • O productie MOMOLINO si Lumea lui MOMO

Pret billet: 25 lei/persoana. Copiii sub 3 ani tinuti in brate de parinti, nu platesc bilet. La acest spectacol se pot face rezervari, doar cu 2 zile inainte de spectacol, in limita locurilor ramase libere, la [email protected].

Acest spectacol extraordinar de Craciun are loc in sala de spectacole a Clubului Taranului – Muzeul National al Taranului Roman, Intrarea Monetariei (in curtea unde se tin targurile taranesti).

Biletele s-au pus in vanzare online dar si in punctele fizice de vanzare din Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) – Magazinul Muzica – Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100.


Alte evenimente pentru copii la Lumea lui MOMO:

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 06 Decembrie 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL