Tabere de iarna si de vara pentru copii – Radu Travel

 

RADU TRAVEL este o firma care organizeaza tabere si excursii scolare pe tot parcursul anului, la standarde internationale.
Locatiile alese pentru tabere ofera servicii si cazare la cel mai inalt nivel deoarece colaboreaza cu cele mai bune hoteluri si restaurante de pe Valea Prahovei, Rasnov si zona Moeciu – Bran.

Tabere de vara

Tabara de vara pentru copii cu specific montan ofera copilului dumneavoastra posibilitatea de a sta cat mai mult in natura, de a cunoaste mediul inconjurator, de a desfasura o multime de activitati (alpinism, tenis, echitatie etc.), care aduc aventura in vacanta de vara. Anul acesta compania Radu Travel organizeaza tabere de cercetasi, tabere de supravietuire, tabere de echitatie, tabere de tenis, tabere de fotografie si tabere de pictura.

Oferta de tabere de vara 2012

Tabere de iarna – tabere de schi Predeal

Firma Radu Travel organizeaza tabere de iarna cu activitati centrate pe schi sau pe snowboard la standarde internationale, atat locatiile alese pentru cazare cat si instructorii si echipamentul fiind la cel mai inalt nivel.

Oferta de tabere de iarna 2012

 

Contact: RADU TRAVEL

Adresa: Str. Mihai Viteazul nr. 1, Predeal

Telefon: +4.0722.889.019

Fax: +4.0268.456.466

E-mail: [email protected]

Site: http://radutravel.ro/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU