Rapirea Reginei Furnica. Teatru pentru copii la Lente

11:30 - 13:30
Sunday 05 March 2017
București

Duminică, 5 martie iti recomandam o piesa originala de teatru pentru copii la Lente, Rapirea Reginei Furnica! O poveste plina de haz si intamplari minunate, din lumea fascinanta a insectelor.

Cum fiecare poveste își are eroul ei noi vă facem cunoștință cu un personaj neînfricat care cu mult curaj îi pedepsește pe răufăcători, cavalerul Furnicel. El pleacă însoțit de prietenii săi în căutarea reginei Furnică după ce aceasta este răpită de către greierașul Arcuș cel leneș și de paianjenul Sforicică.

Munca în echipă îi ajută să o salveze pe regină și să le dea o lecție demnă de ținut minte celor doi. Cu ajutorul întâmplărilor amuzante și al acestor ființe delicate cei mici vor învăța că munca cinstită, respectul și prietenia sunt lucruri foarte importante în viață.

Rezervari teatru pentru copii la Lente 

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/139067333278756/

Programul fiecărei duminici va fi anunțat la începutul săptămânii.

Nu este nevoie de rezervare. Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.

Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.

În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.

Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.

Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

* * * * * * * * *

Lente nu e un bistro obișnuit. 

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Vizitează Lente  pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă. 

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.


Vezi si:

SANATATE: Pro Vaccin vs. Anti Vaccin

ACTIVITATI: Flori din hartie, activitate pentru copii mici +3 ani

EVENIMENTE: Toate evenimentele pentru copii de saptamana asta


 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 05 March 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL