Recreatia la Lente & șotron. Spectacole de weekend pentru copii.

11:30:00 - 11:30:00
Duminică 15 Noiembrie 2015
București

Evenimente de weekend pentru copii. În fiecare duminică, mansarda din Lente & șotron e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

 

Afis general Recreatia la Lente & sotron

 

În timp ce părinții se relaxează cu o limonadă și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie sa insemne neaparat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.
Recreația e joacă și veselie, ceva bun de mâncare și o poveste.  Recreația la Lente si sotron inseamna activitati creative pentru copii!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pentru rezervare și detalii, ne poți scrie la [email protected]. 

Taxa de participare este de 25 lei/copil și include un suc proast de portocale.


 

 

Lente nu e un bistro obișnuit. 

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Vizitează Lente & șotron pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă. 

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

 


 

 

Programul evenimentelor pentru copii la Recreatia la Lente & șotron

 

Să descoperim tainele magiei cu Titus Magicus

Duminică, 22 noiembrie, îi invităm pe cei mici în lumea magiei. Spectacolul vaîncepe printr-un show prezentat de magician care va conține numere de apariții, dispariții, prestidigitație, etc. După acest moment magicianul le va explica micuților momentele susținute, introducându-i astfel în tainele magiei.  Cei mici vor deveni și ei magicieni prin executarea unor numere simple de magie. Aceste experimente le vor dezvolta copiilor îndemânarea, intuiția, atenția distributivă, imaginația și cu siguranță îi va încânta și amuza.

 

să descoperim tainele magiei cu Titus Magicus

 

 

Petrică și Lupul

Duminică, 29 noiembrie, îi invităm pe cei mici în lumea poveștii Petrică si lupul. Povestea deja clasică a lui Serghei Prokofiev este reinterpretată astfel încât micul spectator să învețe despre puterea prieteniei apărute de unde te aștepți mai puțin. Copiii vor urmări un spectacol interactiv iar participarea lor îl va ajuta pe micul și năzdrăvanul Petrică în poznele pe care le face bunicului, în buclucul cu rața și în întâlnirea cu lupușorul. Un spectacol plin de energie în care un băiețel curajos se împrietenește cu un lupușor fricos și împreună, cu voie bună și înțelegere, descurcă încurcăturile provocate de o stăncuță cam glumeață.

 

spectacol copii Petrică și Lupul

 

 

Vă așteptăm cu drag!

Date de contact pentru inscrieri

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/105658553115417/

Pentru rezervare și detalii, ne poți scrie la [email protected]

 

 


 

Spectacole trecute:

 

Doctor Martinel

Duminică, 15 noiembrie, doctor Martinel le va explica copiilor de ce nu trebuie să le fie frică de stomatolog, îi va învăța să mănânce sănătos, câteva reguli de igienă și cum trebuie să se spele corect pe dinți. Copii vor fi încurajați să-și schimbe atitudinea față de doctori și doctorii. Vulpița șireată, supărată că a fost păcălită, va fura trusa doctorului Martinel. Rici și Rică cei doi prieteni ai doctorului o vor determina pe vulpiță să înapoieze trusa. Intriga este captivantă și amuzantă iar finalul, unul fericit, toată lumea cântă și dansează.

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Noiembrie 2015

Program:
11:30:00 - 11:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lente & Sotron. Cafenea pentru parinti si copii

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Pache Protopopescu nr 20

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL