Reptiland, jungla amazoniană din centrul Bucureștiului – cea mai nouă atracție pentru copii și părinți

  Bucureștiul se îmbogățește cu o nouă destinație, atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulți: Reptiland. Jungla amazoniană din centrul capitalei ocupă un loc aparte în lista de locuri de vizitat – Reptiland București este primul loc din România unde poți vedea Discovery în direct!

  La parterul unei clădiri de birouri de pe Bd. Expoziției nr. 1C, vis-a-vis de parcarea Romexpo, pe o suprafață de 1000 mp, vei intra într-o oază de natura sălbatică cu terarii tech-fusion de dimensiuni medii și mari, precum și ecosisteme ce conțin atât pământ, cât și apă (paludarii). Aici își au casa: Iguane roșii și verzi, Șopârle Gecko, Dragoni de Apă, Aligatori de mici dimensiuni (Caimani), Pitoni, Pești Tetra și Broscuțe Galbene.

  Expozițiile permanente de Reptile vii sunt completate cu Plante și Flori Exotice și o Pădure Tropicală, iluminată special, în culori neon.

  “Wow” este cuvântul pe care îl vei auzi cel mai des la Reptiland București. Încântarea, mirarea, entuziasmul, curiozitatea îi cuprind atât pe copii, cât și pe adulți.

  10 Escape Rooms în București pentru Copii Aventuroși

  Pe lângă turul ghidat al expozițiilor, copiii pot participa și la activități educativ-distractive, constând în cursuri și ateliere cu tematici precum „Totul despre șerpi”, “Cum să îngrijim animalele de companie?”, “Cum să-mi construiesc propriul terariu?”.

  idei de activitati pentru copii bucuresti (5) reptilandO vizită la Reptiland le va deschide copiilor și adolescenților interesul pentru orele de științe ale naturii (botanică, zoologie, ecologie) și le va insufla respectul pentru natură.

  Oaza de natură sălbatică indoor reproduce condițiile din habitatul originar al reptilelor și al plantelor tropicale. Cu ajutorul tehnologiei, sunt automatizați parametri precum temperatura, umiditatea, lumina.

  La acest concept inovator au contribuit profesioniști din domenii variate – medici veterinari, floriști, horticultori, ingineri, arhitecți, sunetiști și designeri. Nimic nu este întâmplător la Reptiland! Organizatorii s-au asigurat că reptilele trăiesc în lux: spații de cel puțin de 2,5 ori mai mari decat mărimea lor la maturitate; au dotat terariile cu lampe UVB, pentru ca reptilele să-și sintetizeze vitamina D3 fără de care ar fi expuse la boli; termostate pentru a menține atmosfera optimă; au recreat cu acuratețe stânci pe care să se cațere reptilele; au introdus în terarii și vivarii plante din habitatul originar al reptilelor; și, desigur, hrană în funcție de cerințele fiecărei specii. De asemenea, plantele exotice au asigurate toate condițiile pentru a rămâne în viață și a se dezvolta.

  Dacă ești în căutarea unor idei de activități de făcut cu copiii în weekend sau vrei să spargi rutina din timpul săptămânii, alege Reptiland București! Garantăm o aventură de neegalat pentru întreaga familie!

  Vă invităm să descoperiți cea mai nouă atracție pentru copii și părinți: Reptiland București!

  Website: https://reptiland.ro
  Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București, 012244 (vis-a-vis de parcarea Romexpo)
  Program: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 | Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 20:00.
  Bilete: online sau la sediu.

  idei de activitati pentru copii bucuresti (2) reptiland

  idei de activitati pentru copii bucuresti (1) idei de activitati pentru copii bucuresti (2) idei de activitati pentru copii bucuresti (3) idei de activitati pentru copii bucuresti (4) idei de activitati pentru copii bucuresti (5) idei de activitati pentru copii bucuresti (6) idei de activitati pentru copii bucuresti (7) idei de activitati pentru copii bucuresti (8) idei de activitati pentru copii bucuresti (9) idei de activitati pentru copii bucuresti (11) idei de activitati pentru copii bucuresti (12)

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Expoziției

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU