Roaba de cultura se redeschide in parcul Herastrau, sambata, 11 mai 2013

Evenimente culturale si educative in parcul Herastrau

Din 11 mai spatiul verde de la “Roaba de cultura” se reactiveaza! Dupa 3 ani de proiect si mii de oameni frumosi care au avut acces gratuit la alternative de spectacole, activitati de timp liber, ateliere educative, activitati dedicate copiilor, familiei, alternative construite pentru o comunitate cu oportunitati culturale nenumarate… proiectul Roaba de cultura, dezvoltat de Asociatia Green Revolution din Bucuresti, se activeaza din nou pentru sezonul 2013!

roaba-de-cultura 11 mai“Roaba de cultura este un proiect prin care ne dorim sa pastram traditia de a oferi bucurestenilor o alternativa de petrecere a timpului liber, accesand activitati din cele mai diverse: muzica, sport, workshop-ur, teatru, fotografie, film. Publicul in crestere, de la un an la altul, ne-a determinat sa diversificam continutul si sa acoperim intreaga saptamana cu activitati. Va asteptam in numar cat mai mare sa va bucurati de o oaza de cultura, educatie si dialog intr-un spatiu verde”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Anul acesta, Roaba de cultura va oferi:

  • seri de film artistic : filme de Oscar si productii cinematografice cu mesaj ecologist
  • evenimente marca Anim’EST si One World Romania
  • concerte in aer liber (jazz, pop, muzica clasica, folk etc.)
  • seri de lectura
  • ateliere cretive pentru copii si adulti si activitati dedicate copiilor cu dizabilitati
  • ore de fitness si activitati sportive
  • show-uri de magie, teatru in aer liber, concursuri
  • expozitii de fotografie
  • performance-uri de arta contemporana

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 11 mai – 15 octombrie. Accesul in zona Roabei de cultura este liber sapte zile pe saptamana si beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Incepand cu 2011, proiectul Roaba de cultura a reusit sa atraga publicul bucurestean catre o alternativa de petrecere a timpului liber. Spatiul verde din Herastrau (harta http://www.roabadecultura.ro/wp-content/uploads/2011/08/harta1.jpg) a devenit un nod cultural pentru trecatori, publicul cunoscator si publicul larg. In 2012, in luna dedicata copiilor, peste 3000 de copii s-au bucurat de activitati diverse; concertele saptamanale au adunat in spatiul verde al Roabei de cultura peste 3000 de muzica in fiecare weekend, iar actvitatile din timpul saptamanii au reusit sa creeze un trafic de aproximativ 1000 de persoane in fiecare zi.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. GreenRevolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU