Transforma-ti pasiunea in job!

 

Transformă-ți pasiunea în job! Academia Pro Education îți oferă soluția

Brunch pro educatie cu Gabriela Maalouf 1Joi, 5 iunie 2014, în cadrul Librăriei Humanitas Cişmigiu, a avut loc Brunch-ul Pro educaţie în care mai mulţi oameni de presă precum şi leaderi de opinie din blogosferă au discutat despre vocaţie, profesii şi dezvoltare personală.

Gabriela Maalouf, fondatoarea Academiei Pro Education a vorbit împreună cu invitatele sale despre cum o mare parte din adulţi, deşi au terminat o facultate ajung mai târziu  să practice cu totulşi cu totul alta meserie.

Când ajungem la un punct în viață, în care vrem să ne reorientăm profesional, avem nevoie de curaj, ambiție, devotament, încredere de sine și multă pasiune. La acestea, aș adăuga cursuri de formare profesională, care să susțină baza teoretică și un  curs de dezvoltare personală, care să ne arate în ce moment al carierei ne aflăm, care este potențialul fiecăruia, pe ce putem să ne bazăm din abilitațile deja descoperite si dezvoltate și în ce direcție putem să ne dezvoltăm și mai mult. Gabriela Maalouf, fondator Pro Education Academy si Atelierul pentru parinti.

Femeile în perioada sarcinii se redescoperă şi realizează că locul de muncă şi meseria pe care o practică nu le mai aduce satisfacţia dorită. Acestea au nevoie de sprijin să pornească pe un nou drum, sprijinul familiei, al nostru şi al speacialiştilor care prin intermediul cursurilor să ajute la dezvoltarea personală şi reorientarea profesională”, ne informa Elena Gorun, una din invitatele speciale din cadrul Brunch-ului, preşedinta Asociaţiie Work at Home Moms.

„Facultatea pe care o urmezi, planurile pe care le faci la început, nu au nicio legatură cu adevărata vocaţie, cu pasiunea. Vine o zi când ai mai mult curaj, îţi dai demisia și hotărăşti să te reorientezi profesional. De la Turism şi PR am ajuns să am un restaurant şi sunt mai fericită ca oricând”, a completat Elena Platon, manager Beautyfood.

În cadrul evenimentului, invitaţii au participat și la un joc test interactiv, care face parte din cursurile de dezvoltare personală susţinute de Gabriela și care a scos la iveală tipul fiecărui invitat: kinestezic, auditiv sau vizual. În funcție de acestea putem să ne orientăm în alegerea meseriei sau putem încerca să egalăm simțurile între ele, astfel încât să ajungem la un echilibru senzorial.

Evenimentul a fost conturat prin sprijinul Librariei Humanitas Cişmigiu, Dorna, Learn with Music, Himalaya Herbals.

 

Despre Pro education Academy

Academia Pro Education este un proiect ce are în vedere atâ tdezvoltarea profesională, cât şi cea personală. Fondatoarea Academiei, Gabriela Maalouf, este cea care coordonează colectivul implicat în misiunea de învăţământ şi se străduieşte să aibă un impact semnificativ în dezvoltarea carierei, creşterea abilitaţilor profesionale, corectitudinii şi responsabilităţii.

Academia se bazează pe cele mai înalte standarde de educaţie pentruadulţi. Ca parte a cursurilor, participanţii vor dobândi competenţele necesare pentru a atinge excelenţa profesională.

Printre cursurile academiei se regăsesc şi: curs de consilier pentru dezvoltare profesională, curs de parenting personalizat, curs de Public Speaking, curs de limbă romană pentru străini, cursuri de formator, cursuri de limbă arabă, cursuri de limbă engleză.

Despre Atelierul pentru parinti

Gabriela Maalouf vine cu o idee inovatoare în zona de cursuri pentru părinți și propune în cadrul Atelierului pentru parinti, cursuri de parenting personalizat. Conceptul are la bază înțelegerea unicității fiecăruia dintre noi și nevoia de a fi tratați diferit, atât noi, ca adulți, cât și copiii. Părinții au nevoie să se dezvolte personal și să aibă o comunicare cât mai autentică și, împlicit, eficientă cu micuții lor.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU