Să învățăm tainele magiei cu Titus Magicus. Spectacol de magie pentru copii la Lente

11:30 - 13:30
Sunday 28 May 2017
București

Va invitam la un spectacol de magie pentru copii la Lente cu Titus Magicus. Cei mici vor fi apoi invitați să devină și ei magicieni.

Sub atenta îndrumare a lui Titus Magicus vor executa numere simple de magie care le vor dezvolta copiilor îndemânarea, intuiția, atenția distributivă, imaginația, amuzându-i și încântându-i.

Detalii spectacol de magie pentru copii:

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/139067333278756/

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.
Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.**********************Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.
Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar).

Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.
Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

 

Vă așteptăm cu drag la un spectacol de magie pentru copii!

**********************

Lente nu e un bistro obișnuit.

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.

Vizitează Lente pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă.

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 28 May 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL