Salon Pitique. Un proiect unic in Cluj Napoca

  Salon Pitique este unica frizerie din Cluj Napoca dedicata exclusiv copiilor

  SALONImaginati-va o lume de poveste, unde pe langa cele mai profesionale servicii de frizerie si coafor din Cluj Napoca, copilului tau i-am  pregatit  un loc de joaca special pe gustul lui de unde nu lipsesc jucariile si desenele animate. 

  Personalul frizeriei pentru copii Pitique are o experienta bogata, sunt persoane calificate  care au fost atent alese atat pentru pregatirea lor profesionala cat si pentru abilitaile excelente in lucrul si comunicarea cu copiii.

  Pe langa servicii complete de frizerie/coafura copii au un spatiu de joaca special amenajat de unde nu lipsesc jucarii, play-station. Frizeria Pitique organizeaza si petreceri pentru cei mici

  Spatiul pus la dispozitie este de aprozimativ 100 mp, utilat cu masute si scaunele pentru un numar nelimitat de copii, o zona rezervata parintilor, un oficiu destinat depozitarii sau pregatirii alimentelor, sucurilor, prajiturilor, torturilor, si un loc de joaca special amenajat pentru copii de aprox. 30 mp dotat cu nenumarate jucarii.

  Experienta acumulata in cei 5 ani de activitate in domeniul organizarii de petreceri pentru copii asigura tot ceea ce este necesar pentru bunul mers al lucrurilor.

   

   

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU