Sâmbăta de poveste. Atelier pentru copii ALINAre cu Poveste 6-10 ani | Cluj-Napoca

11:00
Sâmbătă 27 Ianuarie 2024
Cluj-Napoca

Dacă e din nou sâmbătă atunci e de poveste!

Iată-ne la un nou atelier pentru copii, marca ALINArecupoveste, de data aceasta pentru copii de 6-10 ani.

Volumul de povești Mai isteț decât regele, scris de George Shannon, îi adună pe toți păcălicii celebri sau păcălici anonimi, bufoni ireverențioși, ucenici isteți, judecători abili sau neveste pragmatice. Toți au de rezolvat situații mai mult sau mai puțin dificile, ca niște detectivi puși în fața unei enigme. Sau ca un elev în fața cu o problemă de logică. De exemplu, care e cel mai ieftin lucru pe care îl poți cumpăra astfel încât să umpli complet o încăpere? Cum poți micșora o linie fără să o ștergi? Sau cum poți descoperi un hoț prin… psihologia inversă? Un volum inedit de isteț publicat de editura Frontiera.

Dacă încă nu ați făcut cunoștință cu ALINAre cu Poveste, iată cu cine ne vom petrece:

„Salut! Sunt Alina Oancea, o mare iubitoare de povești pentru copii mici și mari. Creativitatea și puterea de a da mai departe mă fac încrezătoare că lectura cu voce tare și joaca deșteaptă cu poveștile pot întări multe relații între adulți și copii, între copii și copii, și tot așa, întru mai bine și mai frumos.”

Desigur, supriza dulce va fi creată cu gust și măiestrie culinară, și de această dată, de prietenii noștri de la cofetăria Friandise!

Atelier creat pentru copii de 6-10 ani.
Locurile sunt limitate.
Înscrieri la adresa [email protected]
Preț atelier: 30 lei

Vă așteptăm cu drag!

📍 Bookstory – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1534624380663140/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Ianuarie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL