Saptamana cu personaje de poveste la Palatul National al Copiilor. Spectacole de Teatru Excelsior.

Evenimentul debutează luni, 14 martie 2016, cu spectacolul „Vrajitorul din Oz” de Petre Bokor. Copiii au posibilitatea de a se întâlni cu personaje de poveste in spectacole de teatru Excelsior, la Palatul National al Copiilor, Sala Mare.

Veți intra, mici și mari, în minunata lume a poveştilor pe care v-a pregătit-o Teatrul Excelsior pe 14, 15 şi 18 martie, de la ora 10:30, la Palatul Național al Copiilor.

Program spectacole de teatru Excelsior

  • 14 martie „Vrăjitorul din Oz”
  • 15 martie – „Degeţica”
  • 18 martie – „Bambi”

Săptămâna cu personaje de poveste debutează luni, 14 martie, cu spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Petre Bokor, caracterizat drept „o întâmplare cu muzică”, după romanul omonim al lui Lyman Frank Baum.

Spectacolul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani, dar îi bucură şi pe cei maturi, deopotrivă.

Povestea „muzicală, veselă şi colosală” a călătoriei lui Dorothy în minunata lume a lui Oz este excelent interpretată de actorii Annemary Ziegler, Ion Bechet, Ciprian Cojenel, Robert Radoveneanu, Silvana Ionescu, Magda Condurache, Pavel Bârsan, Daniela Ioniţă-Marcu, Cosmina Dobrotă, Ştefania Dumitru, Robert Robert Emanuel/ Marian Rădulescu, Tudor Pîrvu, Raluca Botez, Iulia-Diana Samson, Veronica Popescu, Dragoş Ianoşi, Oana Tofan.


Vezi si:

SANATATE: Pro Vaccin vs. Anti Vaccin

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

ACTIVITATI: 10 cantecele pentru copii de gradinita

EVENIMENTE: Toate evenimentele pentru copii de saptamana asta


„Vrăjitorul din Oz”, producție a Teatrului Excelsior, vine la Palatul Național al Copiilor imediat după un turneu de succes efectuat în țară (Pitești – Teatrul Alexandru Davila, Râmnicu Vâlcea – Teatrul Anton Pann, Reșița – Casa de Cultură, Petroșani – Teatrul I.D.Sârbu și Timișoara – Filarmonica din Timișoara).

Biletele pot fi cumpărate atât de la casa de bilete a Teatrului Excelsior, cât şi de la cea a Palatului Naţional al Copiilor. Nu rata aceasta suita deosebita de spectacole de teatru Excelsior.

Sursa: evz.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
14-18 Martie 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL