Savva Inima de Razboinic (2015). Film cinema copii

In filmul pentru copii Savva Inima de razboinic salvarea familiei si a prietenilor ii revine unui copil care trebuie sa gaseasca o solutie miraculoasa.

Intr-o padure fermecata indepartata, locuitorii au uitat de mult ce inseamna pericolul, pana cand intr-o zi armonia si linistea tuturor este distrusa de fapturi malefice care le ataca satul.

Un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a prietenilor îi revine unui copil care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde.

  • Regia: Maksim Fadeev
  • Actori: Olga Seryabkina Konstantin Khabenskiy Armen Dzhigarkhanyan Grigoriy Leps Fedor Bondarchuk
  • Gen: Animatie
  • Durata: 85 minute
  • Varsta recomandata: +4 ani

Program cinema Savva. Inima de razboinic (2015)

  • filmul nu mai ruleaza la cinema

VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si: Filme romanesti online si Desene animate pentru copii mici


Trailer Savva. Heart of the Warrior (Savva. Serdtse voina) (2015)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU