La capatul lumii (”Tout en haut du monde”). Film de animație copii

Exploratorii îndrăzneți și curioși împreună cu părinții lor, căpitanii, sunt așteptați la bordul unei animații care îi va duce ”La capatul lumii”.

La capatul lumii este un film de animație captivant cu o poveste fascinantă, plină de culoare și suspans.

Sasha este o fetiță care provine dintr-o familie aristocrată din Sankt Petersburg. Ea poartă o dragoste nemărginită bunicului său, Oloukine, mai ales datorită expedițiilor pe care acesta le făcea și pe care i le povestea adeseori micuței.

La doi ani de la plecarea lui Oloukine în călătoria de cucerire a Polului Nord, Sacha decide să părăsească castelul în care trăiește și să renunțe la viața lipsită de griji, pentru a pleca în căutarea bunicului său și a magnificei sale nave, Davai. Moștenitoare a curajului și a tenacității bunicului, ea riscă totul pentru a-și regăsi bunicul și a-i salva renumele. Așadar, fetița pleacă în aventura vieții ei, tocmai la capătul lumii!

Câștigător al Premiului Publicului la Festivalul Filmului de Animație de la Annecy în 2015, ”La capătul lumii” este primul lungmetraj al regizorului Rémy Chayé, după o serie de scurtmetraje: ”Copiii ploii” și ”Insula lui Black Mor”.

  • Regie: Rémi Chayé
  • Scenariu: Patricia Valeix, Claire Paoletti, Fabrice de Costil
  • Gen: Animatie, Aventura
  • Durata: 81 minute

Din 26 februarie cei mici pleacă din sala de cinema direct spre Polul Nord.

Imbarcarea se face din cinematografele din toată țara.

În București la Cinema Elvire Popesco, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cinema City Afi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Sun Plaza, Movieplex, Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall, Cinema Union, Cinema Glendale Studio.

Film distribuit de Vito Film dublat și subtitrat ([email protected]) https://www.facebook.com/la.capatul.lumii

Program cinema La capatul lumii


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si:

Recomandari de cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Unde mergem cu copilul in weekend

5 filmulete haioase de la Pixar


Trailer La capatul lumii

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU