La capatul lumii (”Tout en haut du monde”). Film de animație copii

Exploratorii îndrăzneți și curioși împreună cu părinții lor, căpitanii, sunt așteptați la bordul unei animații care îi va duce ”La capatul lumii”.

La capatul lumii este un film de animație captivant cu o poveste fascinantă, plină de culoare și suspans.

Sasha este o fetiță care provine dintr-o familie aristocrată din Sankt Petersburg. Ea poartă o dragoste nemărginită bunicului său, Oloukine, mai ales datorită expedițiilor pe care acesta le făcea și pe care i le povestea adeseori micuței.

La doi ani de la plecarea lui Oloukine în călătoria de cucerire a Polului Nord, Sacha decide să părăsească castelul în care trăiește și să renunțe la viața lipsită de griji, pentru a pleca în căutarea bunicului său și a magnificei sale nave, Davai. Moștenitoare a curajului și a tenacității bunicului, ea riscă totul pentru a-și regăsi bunicul și a-i salva renumele. Așadar, fetița pleacă în aventura vieții ei, tocmai la capătul lumii!

Câștigător al Premiului Publicului la Festivalul Filmului de Animație de la Annecy în 2015, ”La capătul lumii” este primul lungmetraj al regizorului Rémy Chayé, după o serie de scurtmetraje: ”Copiii ploii” și ”Insula lui Black Mor”.

  • Regie: Rémi Chayé
  • Scenariu: Patricia Valeix, Claire Paoletti, Fabrice de Costil
  • Gen: Animatie, Aventura
  • Durata: 81 minute

Din 26 februarie cei mici pleacă din sala de cinema direct spre Polul Nord.

Imbarcarea se face din cinematografele din toată țara.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

În București la Cinema Elvire Popesco, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cinema City Afi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Sun Plaza, Movieplex, Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall, Cinema Union, Cinema Glendale Studio.

Film distribuit de Vito Film dublat și subtitrat ([email protected]) https://www.facebook.com/la.capatul.lumii

Program cinema La capatul lumii


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si:

Recomandari de cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Unde mergem cu copilul in weekend

5 filmulete haioase de la Pixar


Trailer La capatul lumii

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU