Expoziţia de fosile de la Sun Plaza Shopping Center!

Fă-i o bucurie copilului tău şi vizitaţi împreună expoziţia de fosile de la Sun Plaza Shopping Center

Mult aşteptata vacanţă de Paşte a sosit, aşa că cel mic are mai mult timp pe care îl puteţi petrece împreună şi pentru a planifica activităţi constructive, care să întărească legătura dintre voi. Spre deosebire de el, poate tu nu stai aşa de bine la capitolul timp liber, aşa că ne-am gândit să venim în ajutorul tău şi să-ţi sugerăm să vizitaţi o expoziţie inedită de fosile, cu intrarea liberă, deschisă la Sun Plaza Shopping Center, în Bucureşti, până pe 22 aprilie 2014. Astfel, veţi afla împreună lucruri noi, tu vei fi mulţumită că îşi ocupă timpul cu o activitate benefică pentru el, iar el va fi mulţumit că petrece timp de calitate alături de tine. Iar dacă este pasionat de arheologie, ai tras lozul câştigător!

Expoziţia de la Sun Plaza reuneşte 24 de fosile, de origine animală şi vegetală, din mediul marin şi cel terestru, ce provin din diferite perioade geologice, de la perioada ordoviciană până la cea miocenă. Acestea sunt rămăşiţe ale unor organisme care timp de milioane de ani şi-au păstrat neschimbată forma morfologică, fiind denumite în limbaj paleontologic ”fosile vii”. În plus, expoziţia, prezentată de Asociaţia de Ştiinţă şi Paleontologie din Turcia, este completată de seminarii interactive despre istoria fosilelor, dedicate atât copiilor cât şi adulţilor, unde puteţi afla mai multe despre originea şi natura exponatelor. Seminariile sunt susţinute de doi reputaţi oameni de ştiinţă, Onur Yildiz şi Dr. Cihat Gündoğdu. Mai multe informaţii găseşti pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

În plus, centrul comercial a pregătit şi un concurs dedicat expoziţiei, ce se desfăşoară tot până pe 22 aprilie. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Sun Plaza alături de copilul tău, să căutaţi împreună  codul secret plasat pe unul dintre exponate şi să-l trimiţi printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Sun Plaza.

Câştigătorii celor 3 premii, constând în vouchere de la Noriel în valoare de 200 de lei fiecare, vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe data de 24 aprilie 2014. Pagina concursului o găseşti aici: https://www.facebook.com/events/300043803479381/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU