Scrisoare (felicitare) pentru Mosu’ de la voinicei

11:30:00 - 11:30:00
Sâmbătă 24 Noiembrie 2012

Sambata 24 noiembrie, incepe Atelierul de Craciun pentru cei mai voinici dintre mici (grupa 4-6 ani) – Scrisoare (felicitare) pentru Mosu’.

Si tot scrisoare pentru Mosu o sa facem, ca si la atelierul pentru cei mici..mai elaborata nitelus caci suntem mai maricusi!

Nu stiu ai vostri cum sunt, dar al meu baiet ma intreaba in fiecare zi cand ii scriem Mosului scrisoarea. E iaca, mi-am zis, stai sa ne pregatim cum se cuvine baietul mamei, caci Mosul merita un pic de atentie.

Iar noi ne propunem mai intai de toate sa ii multumim ca e darnic si e bun, sa ne gandim la ce avem de daruit de Craciun, ca mai apoi sa ii scriem dorintele noastre de pici voinici si poate cine stie prin desaga lui purtata de vremi o gasi si ceva pentru noi.

Dar sa ne punem pe treaba: la atelierul de Craciun vom mesteri impreuna o scrisoare-felicitare. Vom taia, decupa, lipi si chiar colora. Si asa vom crea un colaj de toata frumusetea! Ca doar Craciunu-i colea!

Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier: [email protected], detalii la tel: 0723.565113. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. 

Durata 60 minute.

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash).Parintii nu platesc.

Ceai cald si mere de toamna oferite cu drag din partea casei.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Noiembrie 2012

Program:
11:30:00 - 11:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL