Scrisoare (felicitare) pentru Mosu’

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 24 Noiembrie 2012

Sambata 24 noiembrie, copiii de 2-3 ani, alaturi de mamici si tatici sunt invitati  la Atelierul de Craciun la Lumea lui MOMOScrisoare (felicitare) pentru Mosu’.

Cum mamicile au inceput deja in aceasta saptamana sa mestereasca la primul dar – Calendarul de Craciun, zicem ca e vremea sa ii scriem si noi, cei mici, scrisoare Mosului – nu de alta dar sa aiba timp sa ne caute dorintele.

Si pentru ca il iubim pentru darnicia lui, pentru chiotele de bucurie din jurul bradului pe care ni le aduce an de an, pentru generozitatea fara limite – merita sa ii facem si noi un dar de suflet: o altfel de scrisoare, o felicitare; in care, inainte de toate sa ii multumim pentru tot si apoi sa ii scriem cu ajutorul parintilor ceea ce ne dorim de Craciun..sa primim sau sa daruim :-). Scrisoare odata-i gata se asterne la fereastra pentru ca Spiridusul Vant sa o duca val-vartej la Casa Mosului.

Iata cum vom face: ne folosim manutele si degetelele sa pictam si imprimam alaturi de toata veselia noastra, ajutati de mamici si tatici. In rest hartie colorata si poate niste sclipici?

Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Durata 60 minute.

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc.

Ceai cald si mere de toamna oferite cu drag din partea casei.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Noiembrie 2012

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL