Scrisoarea pentru Mos Craciun…si felicitari pentru cei dragi

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 30 Noiembrie 2013

Atelier de creativitate  pentru copii de 2-3 ani cu Andreea Stefan. Activitati copii cu specific de Craciun

bradCum mamicile au inceput deja sa mestereasca in aceasta saptamana, la primul dar pentru copii – Calendarul de Craciun, credem ca doar acum e momentul  sa-i scriem si noi, Mosului – nu de alta dar sa aiba timp sa ne caute dorintele.

Si pentru ca il iubim pentru darnicia lui, pentru chiotele de bucurie din jurul bradului pe care ni le aduce an de an, pentru generozitatea fara limite – merita sa ii facem si noi un dar de suflet: o altfel de scrisoare, o felicitare; in care, inainte de toate sa ii multumim pentru tot si apoi sa ii scriem cu ajutorul parintilor ceea ce ne dorim de Craciun..sa primim sau sa daruim :-).

Scrisoare odata-i gata se asterne la fereastra pentru ca Spiridusul Vant sa o duca val-vartej la Casa Mosului. Iar dupa ce o gatam, mai facem repejor una pentru sufletel drag noua, pe care sa o atarnam in bradul ne va impodobi casa in Ajun. In rest hartie colorata si poate niste sclipici?

 

Durata atelier: 60 minute (ne dorim sa incepem la 11.00 fix, va rugam sa sositi la timp pentru a pastra armonia atelierului)

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Locuri disponibile: 8 copii

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati)

Parintii sunt invitati sa ramana alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna.  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un numar de telefon, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa confirmarea inscrierii, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim!

Detalii la telefon:  0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Noiembrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL