Sea to See. Expoziție Interactivă 4-10 ani @ VIVO! Constanța

12:00 - 20:00
04-21 Aprilie 2019
Constanta

Ahoi, mici marinari! ⛵

Între 4 și 21 aprilie, toți prichindeii între 4 și 10 ani sunt invitați într-o aventură incredibilă în care vor afla tainele mărilor și oceanelor. 🌊 🦈

Plecarea din portul VIVO! are loc în fiecare zi, între 12:00 și 20:00, din zona special amenajată. Accesul este GRATUIT, dar locurile sunt limitate.

Călătoria fascinantă „Sea to See” începe la bordul unei bătrâne caravele, unde cei mici vor afla cum se naviga în trecut. Atracţia următoare va fi submarinul pilotat de Căpitanul Costeau, cel care va supraveghea îndeaproape simulările unei scufundări şi va prezenta imaginile spectaculoase din adâncuri.

Instrumentele de navigare precum astrolab şi sextant nu vor mai fi un mister pentru micii navigatori care vor admira apoi machetele unor vase celebre. Şi, ce ar fi o astfel de experienţă fără întâlnirea cu unii dintre cei mai cunoscuţi exploratori ai lumii sau clipurile în care vor putea studia mai bine ecosistemul marin? Prichindeii îmbarcaţi în aventura marină vor putea compara costumele a doi scafandri din epoci diferite, iar mai apoi farurile marine din antichitate până în prezent.

Două machete, farul din Alexandria şi un far modern, le vor lumina calea până în portul VIVO!, de unde copiii nu trebuie să plece fără o amintire dintr-o expediţie cu adevarat spectaculoasă!

Extras din regulament:
• Pot participa persoane cu vârsta între 4 şi 10 ani, însoţiţi de adulţi/tutore sau în grupuri organizate însoţiţi de un tutore.
Locul de joacă poate fi vizitat în perioada 4-21 aprilie 2019, între orele 12:00 – 20:00, în incinta centrului comercial VIVO! Constanta, bd. Aurel Vlaicu, Constanta – zona restaurantelor.
• Fiecare tur al zonei de joacă durează între 40 și 50 minute.
• Modalități de înscriere:
– direct la biroul de informații din VIVO! (în intervalul 11:00 – 21:00);
– prin e-mail, la adresa [email protected]
Dacă alegeți să faceți programarea prin e-mail, vă rugăm să menționați următoarele informații:
– nume copil
– nume și prenume părinte/tutore
– telefon mobil părinte/tutore
– oraș, județ
– e-mail
– vârsta copil
– ora si ziua în care doriți să veniți. (Luni – Duminică, 12:00 – 20:00)

• Indiferent de modalitatea de înscriere, toți tutorii copiilor au obligația să completeze formularul fizic de înscriere.
• Părinții/tutorii au obligația să citească și să transmită participanților la eveniment regulamentul expoziției (disponibil pe website sau la biroul de informații).
• Părinții/tutorii sunt obligați să își supravegheze copii din afara zonei și pot interveni în orice moment în zona evenimentului.
• Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice accesul oricărei persoane ce nu respectă sfaturile și regulamentele de securitate, sau prezintă un comportament agresiv sau periculos care poate dăuna securității spațiului de joacă sau a copiilor din incinta lui.

Mai multe detalii la biroul de informații din VIVO! Constanța.

Detalii Eveniment

Perioada:
04-21 Aprilie 2019

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL