Senzoria Family Fest – Grădini zburătoare | IAȘI

Evenimentul sună absolut minunat! Conceptul de a aduce în prim plan lumea imaginației copiilor și de a ne inspira din visele lor este pur și simplu fermecător.
Cu siguranță SENZORIA FAMILY FEST va fi un loc unde imaginația va prinde aripi și unde aventura va fi la fiecare pas.
Tematica 2024, este inspirată din visele copiilor, din lumea imaginației creative, dar și dintr-unul din cele mai frumoase locuri de pe Pământ: Munții Tianzi, acolo unde norii sunt mai jos decât brazii de pe vârfurile munților.

Copiii îndrăznesc să viseze mult mai sus decât adulții și de aceea, noi trebuie să învățăm din acest miracol al vieții numit: vis din copilărie!
Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare la SENZORIA FAMILY FEST între 31 mai – 2 iunie 2024, pentru a explora lumea Grădinilor Zburătoare!
SENZORIA FAMILY FEST este un eveniment în care vom afla tot ce este mai cool în oraș în materie de activități extrașcolare și vom afla ce activități captivante pot realiza copiii în vacanța de vară 2024.

Pe lângă acestea, artiști foarte îndrăgiți de cei mici vor urca pe scenă.
Vă invităm să vă anunțați prezența prin „GOING/PARTICIP” și să vă invitați și prietenii să facă același lucru, pentru că vom pregăti surprize și premii pentru cei care sunt online alături de noi.

📍 Senzoria Iași Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/719886920184110/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
31 Mai - 02 Iunie 2024

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL