Seri pentru parinti: Ne pregatim de gradinita! Copiii si noi, parintii.

18:30:00 - 21:30:00
Miercuri 18 Septembrie 2013

Seri pentru parinti: Ne pregatim de gradinita! Copiii si noi, parintii.

Parentship – Seminarii pentru parinti si Gradinita Montessori Edu va invita la un workshop pentru parinti despre Adaptarea la gradinita: cum sa pregatesti acomodarea copilului tau la un mediu nou si care este guvernat dupa alte reguli.

Seri_pentru_parinti afisDe ce este nevoie de un workshop despre adaptarea la gradinita?

Intrarea la gradinita poate fi pentru unii dintre copii, un moment delicat in viata si depinde de noi, parintii, sa-i sprijinim in aceasta perioada in care cei mici incep interactionarea cu ceilalti, integrarea in colectivitate.

Emotiile traite in aceasta perioada pot lasa urme adanci in sufletul copiilor. Este in puterea noastra sa transformam aceasta perioada intr-o experienta placuta si fara traume.

Daca te pregatesti de gradinita impreuna cu copilul tau, te invitam la un workshop pentru parinti, care te va ajuta sa intelegi ce temeri are copilul tau si cum il poti pregati pentru o integrare armonioasa in colectivitate.

 

Workshop-ul pentru parinti este sustinut de Anca Iordache, Aware Parenting Instructor, mama a doi copii.

Anca Iordache (Parentship) este primul trainer acreditat pentru Romania ca Aware Parenting Instructor de către Dr. Aletha Solter. Anca Iordache este mama unui baietel de 4 ani si unei fetite de 5 luni si este trainer acreditat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adulţilor.

Parentship – Seminarii pentru părinţi promovează relaţionarea democratică între părinţi şi copii, eliminarea pedepselor şi recompenselor, construirea unor relaţii armonioase şi durabile în cadrul familiei.

 

Participarea la workshop se face pe baza de inscriere la adresele de email: [email protected], [email protected] sau telefon: 0744.439.919

Pret: 60 lei/persoana.

Numar de participanti: 15

 

Contact: Gradinita Montessori Edu

[email protected] / 0744.439.919

www.montessoriedu.ro

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 18 Septembrie 2013

Program:
18:30:00 - 21:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradinita Montessori Edu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Mantuleasa nr 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL