Seria “Pământ, apă, aer” – Apa. Ateliere pentru Copii 1-3 ani @ Cora Lujerului

1-3 ani
10:00 - 12:00
Miercuri 14 August 2019
București

Socializarea este benefică și necesară pentru copii, de la cele mai mici vârste. Prin interacțiune directă și joacă ei învață să își gestioneze emoțiile, se împrietenesc și descoperă cum se pot distra împreună.
Atelierele #ClubulPicilor își propun să le ofere copiilor cu vârste apropiate (între 1 și 3 ani) ocazia de a se cunoaște și a petrece câteva ore minunate împreună. În același timp, și mămicile vor avea parte de câteva binemeritate ceasuri de relaxare și de socializare între ele.

Gazda acestor sesiuni va fi Georgiana Dumitru, membru fondator al Asociației Din Drag Pentru Tine (organizație non-profit ce are ca principal scop educarea, susținerea și formarea copiilor, tinerilor și adulților).

”Conștientizând câtă nevoie are fetița mea (1 an și 10 luni) de interacțiune cu alți copii, îmi doresc ca pentru ea și pentru ceilalți copii cu vârste apropiate din sectorul 6 (printre care probabil se află viitorii ei colegi de grădiniță și/sau școală, vecini sau prieteni), să organizez întâlniri ale mămicilor și copiilor, cu scopul de a le oferi ocazia de a interacționa și de a desfășura împreună activități educative și de socializare, pentru a contribui astfel la dezvoltarea armonioasa a copiilor, pentru a le face integrarea în colectivitate mai ușoară și pentru a le dezvolta abilitățile prin activități recreative susținute”, spune Georgiana.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 14 August 2019

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL