Șoricelul AnimaTor. Spectacol +2 ani de Teatru AnimArt

11:00 - 11:45
Duminică 26 Februarie 2023
Cluj-Napoca

Vă așteptăm cu drag duminică, 26 februarie, ora 11, Cinema Dacia, la spectacolul Șoricelul AnimaTor. Șoricelul Animator🐭 este o poveste care vă va face martori la miracolul vieții din fiecare obiect mic, cultivând speranța, sensibilitatea, empatia și bucuria de trăi.

Adaptarea și regia: Dana Bonțidean
Scenografia: Leonard Vartic

Cu: Eniko Takacs, Cătălin Florea, Leonard Viziteu

🌼 Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 2 ani.

☎️Biletele se rezervă prin apel sau SMS la numerele de telefon 0758 750 281 și 0751 032 302.

🎫Prețuri bilete

Bilet copii: 20 lei
Bilet adulți: 30 lei

“Ca în fiecare toamnă ne străduim să deschidem publicului o nouă fereastră ce dezvăluie rafinamentul și suplețea unui nou decor, construit cu multă migală și atenție a detaliilor, aparținând unei lumi a pildei, gingășiei, ludicului; dar mai ales deschidem fereastra sufletului către suflete. Cu multă dăruire, atenție și trăire, actorii vă vor face martori la miracolul vieții din fiecare bucățică de burete , oglindă, chiar și porțelan; doar așa, conștienți de darul divin, ne propunem să cultivăm, speranța, sensibilitatea, empatia, ambiția, curajul si bucuria de a trăi.

Închiși în mansarda ființei, a conștiinței, trăirilor, singurătății, neștiind de ce și până când, mereu putem avea revelația că suntem capabili sa o umplem de bucurii, să aducem lumina în noapte, să transformăm plânsul in hohote de râs, singurătatea în împlinire, praful într-un dans al stelelor.- Biletele rezervate se ridică cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră rezervările își pierd valabilitatea iar biletele vor fi puse în vânzare publicului prezent. Vă mulțumim că ne dăruiți aplauzele dumneavoastră, că împreună nu mai suntem singuri.” Leonard Viziteu

Unde? Cinema Dacia Cluj, Bloc A1, Strada Bucegi 11, Cluj-Napoca

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Februarie 2023

Program:
11:00 - 11:45

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Cinema Dacia | Cluj-Napoca

Județ:
Cluj

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Strada Bucegi, 11

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL