Spectacol de pantomimă si atelier de expresie corporală pentru copii la Recreatia

11:30 - 12:30
Sunday 19 November 2017
București

Duminică, 19 noiembrie, de la 11:30, te așteptăm cu cei mici la un spectacol de pantomimă, urmat de un atelier alături de actorul Alexandru Pribeagu.

Cei mici au imaginație bogată, iar la atelierul de pantomimă ei sunt învățați și încurajați să o exploateze cât mai mult. Prin jocuri și exerciții de coordonare, de motricitate și de ritm, copiii vor avea ocazia să se joace cu mișcările corporale, să realizeze improvizații și să interpreteze situații.
=== Ce vom face?
*** Prima parte: Spectacolul
Spectacol vizual interactiv pentru copii, care îmbină poezia cu umorul. Spectacolul are ca scop să-i introducă pe copii în lumea magică a pantomimei, un gen teatral care îi uimește și minunează pe cei mici și îi face să-și lucreze imaginația. Spectacolul îi va trimite pe copii într-o lume magică și imaginară și le va servi ca exemplu pentru a ilustra cum mima poate fi un limbaj și corpul un mijloc de exprimare prin care ei pot transmite stări, emoții și chiar povești.
***A doua parte: Atelier ludic – introducere in tehnica pantomimei
În a doua parte copiii vor participa la un atelier practic de introducere în arta pantomimei.
Program:
jocuri și exerciții de coordonare si motricitate
jocuri și exerciții de improvizație
tehnică de pantomimă
exerciții de ritm și muzicalitate in spațiu
pantomima-recreatia
=== Taxa de participare: 40 lei/copil.
Recomandat copiilor de peste 4 ani. Rezervări la [email protected] sau 021 210 96 96
=== Trainer: Alexandru Pribeagu
Alexandru este actor și artist-mim. A început să joace de foarte tânăr în trupa de teatru a liceului Francez din București. Și-a continuat pasiunea pentru teatru la Paris, unde s-a decis să-și facă o meserie din asta. A urmat cursurile Universității Paris 3 Sorbonne-Nouvelle, ale Universității Paris 8 Vincennes Saint-Denis și ale Academiei Europene de Teatru Corporal Magenia. Pentru a-și perfecționa tehnica de joc, a participat la mai multe stagii Actor Studio și Grotowski.

 


În fiecare duminică, mansarda din Lente (strada Arcului nr. 8) este pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ghidați să descopere și să se descopere în ateliere felurite, de la teatru de umbre și mimă la benzi desenate și colaj. Atelierele sunt coordonate de actori, psihologi, artiști cu experiență, care le vor deschide celor mici gustul pentru creativitate și joc.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta. Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

Programul lunii noiembrie 2017
5 noiembrie – teatru de umbre și storytelling
12 noiembrie – benzi desenate
19 noiembrie – atelier de pantomimă și expresie corporală, spectacol de pantomimă
26 noiembrie – colaj și statui vivante

Locatia: Lente (Arcului), Str. Arcului nr 8, Sector 1, Bucuresti [VEZI PE HARTĂ]

Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Artă este locul în care artele se întâlnesc, se îmbină, se completează și potențează reciproc, pentru a-ți oferi cadrul ideal pentru o dezvoltare continuă și completă.

Coordonate de Smaranda Caragea, actriță și trainer cu peste 10 ani de experiență, atelierele Continuu Studio din cadrul Recreația vor pune la dispoziția copiilor o gamă variată de tehnici de dezvoltare continuă prin arta actoriei, art-therapy, psihoterapie, desen, animație.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 19 November 2017

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL