Spectacol de teatru copii: Frumoasa din pădurea adormită

00:00:00 - 00:00:00
Duminică 29 Noiembrie 2015
București

Spectacol de teatru copii: Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri, o feerie modernă pentru copii cu varsta peste 7 ani, despre maturizare și despre importanța de a avea încredere în propriile sentimente

Povestea Frumoasei din pădurea adormită, montată în premieră la Teatrul Ion Creangă, a fost adaptată de Katharina Schlender, care a modernizat basmul Fraților Grimm, păstrând caracterul său magic. Dramatizarea temperamentală și bogată în sensuri a fost pusă în scenă de regizorul Phillippe Besson, acesta colaborând cu scenograful Viaceslav Vutcariov și compozitorul Radu Mihalache. Rezultatul este un spectacol plin de emoție și culoare, care surprinde evoluția prieteniei dintre Rose, tânăra prințesă, și Martin, băiatul bucătarului, prietenie care, așa cum se spune în basme, poate dura o viață … și chiar dincolo de ea.

Cu o experiență de aproape 30 de ani în teatrul pentru copii și tineret, regizorul Phillipe Besson a colaborat cu teatre din Zürich, Leipzig, Dresda, Postdam și Berlin, unde a montat atât opere clasice (Jules Verne – 80 de zile în jurul Pământului; Carlo Collodi – Pinocchio, Charles Perrault – Motanul încălțat, Miguel de Cervantes – Don Quijote), cât și titluri ale unor dramaturgi contemporani. Amuzante, istețe, poetice – și uneori extravagante, spectacolele sale sunt puternic ancorate în contemporaneitate, oferindu-le tinerilor posibilitatea de a corela experiențele personale cu lumea pe care o regăsesc pe scena teatrului.

   „Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri” este o piesă despre maturizare, despre ce înseamnă să devii adult. O piesă despre dragoste, gelozie, împăcare. O piesă despre noroc și ghinion, despre a avea încredere în propriile sentimente, uneori chiar împotriva părerii celorlalți. O piesă despre aventura vieții indiferent de vârstă. O piesă perfectă pentru întreaga familie.(Philippe Besson)

Spectacolul este găzduit de Teatrul de Comedie – Sala Nouă (Str. Sfânta Vineri, nr. 11).

 Program spectacole teatru 

  • 15 noiembrie 2015, 18:00
  • 16 noiembrie 2015, 17:00
  • 22 noiembrie 2015, 11:00
  • 29 noiembrie 2015, 11:00

 Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri de Katharina Schlender

henschel SCHAUSPIEL Theaterverlag, Alte Jakobstr. 85/86, 10179 Berlin

Durata: 1h 10 min

Adaptare după Frații Grimm

Traducerea: Adriana Ionescu

Regia: Philippe Besson

Asistent regie: Ioana Petre

Scenografia: Viaceslav Vutcariov

Muzica: Radu Mihalache

Distribuția: Regele Rodebert – Ionuț Ciocia | Regina Rosita – Ani Crețu | Rose, Frumoasa – Aida Avieriței | Morten Brandt, bucătarul– Cristi Crețu | Martin Brandt, ucenicul bucătar – Mihai Cojocaru | Mabel, a douăsprezecea ursitoare – Grațiela Teohari | Edna, a treisprezecea ursitoare – Marina Procopie | Prințul Eugen von Drahn – Dan Clucinschi | Broscoiul – Cristian Boeriu

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 29 Noiembrie 2015

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul de Comedie

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Sfanta Vineri NR.11

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL