Spectacol de teatru muzical 3-10 ani. Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul

11:00 - 11:45
Sunday 22 January 2017
București

Duminica, 22 ianuarie la ora 11:00 Lumea lui Momo invita copiii cu varste de 3-10 ani la un Spectacol de teatru muzical, Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul.

 

Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul, dupa cartea Adinei Rosetti, un spectacol de teatru muzical și interactiv pentru întreaga familie, recomandat copiilor care au implinit deja 3 ani, pana la 10 ani.

Vă invităm la un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, spectacol de teatru, „Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing.

 Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

 Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Distributie Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu

Adaptare text si regie: Antoaneta Zaharia

Muzica : Nina Neagu

Costume si scenografie : Doina Pop

Detalii organizatorice spectacol de teatru muzical 3-10 ani

Locatie: Cafe Deko, Str. Selari nr. 14 (Centrul Vechi, intrarea dinspre Cheiul Dambovitei)

  • Preţ bilet: 27 lei copil, 29 lei adult
  • Rezervari la [email protected]
  • Detalii inscrieri: lumealuimomo.blogspot.ro
  • Rezervarile la acest spectacol se pot face doar in zilele de vineri si, sambata premergatoare spectacolului, in limita locurilor rămase libere la [email protected], cu ridicare in ziua spectacolului de la intrare. Detalii la telefon: 0754565111

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 22 January 2017

Program:
11:00 - 11:45

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL