Spectacol interactiv Petrica si lupul la Lente

11:30 - 13:30
Sunday 15 January 2017
București

Evenimente de weekend pentru copii la Recreatia Lente. Spectacolul interactiv pentru copii peste 3 ani - Petrica si lupul la Lente.

Povestea deja clasică a lui Serghei Prokofiev este reinterpretată astfel încât micul spectator să învețe despre puterea prieteniei apărute de unde te aștepți mai puțin.

Copiii vor urmări un spectacol interactiv iar participarea lor îl va ajuta pe micul și năzdrăvanul Petrică în poznele pe care le face bunicului, în buclucul cu rața și în întâlnirea cu lupușorul.

Un spectacol plin de energie în care un băiețel curajos se împrietenește cu un lupușor fricos și împreună, cu voie bună și înțelegere, descurcă încurcăturile provocate de o stăncuță cam glumeață.

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative. Părinții pot discuta se relaxează cu o limonadă și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie sa insemne neaparat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.
Recreația e joacă și veselie, ceva bun de mâncare și o poveste.

Recreația la Lente inseamna activitati creative pentru copii!

Nu este nevoie de rezervare.

Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected]  sau 031 410 75 85.
Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.

Adresa: Mansarda din Lente (Dionisie Lupu nr. 78)

Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/740950779413335/


Lente nu e un bistro obișnuit. 

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Vizitează Lente pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă. 

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 15 January 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL