Spectacol pentru copii Doctor Martinel

11:30 - 14:30
Sunday 19 February 2017
București

Duminică, 19 februarie, la spectacolul pentru copii Doctor Martinel, copiii vor fi încurajați să-și schimbe atitudinea față de doctori și doctorii.

Doctor Martinel le va explica copiilor de ce nu trebuie să le fie frică de stomatolog, îi va învăța să mănânce sănătos, câteva reguli de igienă și cum trebuie să se spele corect pe dinți.

Vulpița șireată, supărată că a fost păcălită, va fura trusa doctorului Martinel. Rici și Rică cei doi prieteni ai doctorului o vor determina pe vulpiță să înapoieze trusa. Intriga este captivantă și amuzantă iar finalul, unul fericit, toată lumea cântă și dansează.


În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.

Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Programul fiecărei duminici va fi anunțat la începutul săptămânii.

Nu este nevoie de rezervare. Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/740950779413335/

Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.

Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

Vă așteptăm cu drag!

**********************

Lente nu e un bistro obișnuit.

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.

Vizitează Lente  pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă.

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 19 February 2017

Program:
11:30 - 14:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL