Spectacole la Teatrul Ion Creangă în Stagiunea 2022-2023

Noua stagiune a Teatrului Ion Creangă vă promite multe surprize și emoții. Lunile de vară le-am petrecut imaginând noi povești și moduri de a fi și mai aproape de voi. Am adunat multe idei și putem spune că de abia așteptăm să le împărtășim cu voi.

Lumea copiilor este încunată în fiecare lună la Teatrul Ion Creangă cu cele mai alese spectacole de teatru pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru părinți sau bunici. În stagiunea 2022-2023 vă așteptăm cu teatru senzorial, teatru interactiv, teatru basm și poveștile copilăriei pe mica scenă care, cu ajutorul imaginației, devine infinit de mare.

PROGRAM NOIEMBRIE 2022

CUTInE
Recomandat copiilor între 0 și 3 ani

O cutie poate ascunde orice. În spatele pereților săi se adăpostește o lume care așteaptă să fie descoperită. Ai scos surpriza, dar ce faci cu cutia? Păi… da, poți s-o pui la reciclat. Sau te apuci și construiești orice te îndeamnă creativitatea în momentul acela. Spectacolul „CUTInE” explorează prin joacă, dând frâu liber imaginației, toate posibilitățile. Iată un zid, un pod, un labirint! Tot ce contează e să fii dispus să privești dincolo de ceea ce este evident și să te avânți în imaginație.

Vineri, 25 noiembrie, ora 18:00
Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)
––––––––––––––-

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 10:00
Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)
––––––––––––––-

Hainele cele noi ale împăratului
Recomandat copiilor între 0 și 3 ani

Un conducător ar trebui să fie înțelept, să pună mai presus de toate binele poporului. Împăratul nostru a cam chiulit de la orele de „cum să fii un conducător bun”, așa că este fix opusul. Mândru și un pic cam narcisist, tot ce îl interesează sunt hainele lui noi și cum să facă mai bine paradă cu ele. Din păcate pentru el, va fi nevoit să învețe pe propria piele că vanitatea și egoismul nu sunt caracteristici demne de apreciat.

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 17:00
Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)
––––––––––––––-

Povești cu fire
Recomandat copiilor între 1 și 4 ani

Tot universul este legat prin fire invizibile. Dacă apuci un fir mare și începi să-i urmărești parcursul, vei descoperi nenumărate lumi și posibilități. „Povești cu fire” este călătoria a trei personaje misterioase, fie ele zeițe, zâne sau alte ființe magice, care pornesc pe urmele firelor care ne leagă. Dacă asculți cu atenție povestea firelor, nu se știe ce minuni poți întâlni. Dar tocmai acest caracter enigmatic face ca aventura să fie interesantă.

Duminică, 27 noiembrie, ora 17:00
Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)


EVENIMENTE TRECUTE

18 – 24 NOIEMBRIE

Mica sirenă
Recomandat copiilor între 3 și 6 ani

Iubirea îi face pe oameni să facă lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată. De fapt, nu doar oamenii sunt afectați astfel. Ariel, fiica cea mică a Zeului apelor, se îndrăgostește de un om. Pentru a-și împlini iubirea, face sacrificiul suprem. Renunță la propriul suflet pentru a-și preschimbă coada în picioare. Pornește apoi într-o aventură plină de peripeții și înfruntă întreg universul pentru iubire, într-un spectacol muzical fascinant care vă va face s-o adorați pe mica sirenă.

Vineri, 18 noiembrie, ora 18:00
Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 10:00
Unde? Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)

Cei trei purceluși
Recomandat copiilor între 3 și 6 ani

Când vrei să te apuci de construcția unei căsuțe trebuie să te gândești serios la materialul din care o vei face. Cei trei purceluși se gândesc și ei cam tot atât de serios. Numai că o vor acum, imediat. Dar un lucru bun necesită timp, mai ales când acesta trebuie să reziste împotriva unui lup flămând cu planuri malefice pentru micuții protagoniști. Noroc că din trei purceluși, măcar unul e cu băgare de seamă.

Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 17:00
Unde? Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)

Jack și vrejul de fasole
Recomandat copiilor peste 5 ani

Jack ajunge la capătul răbdării, așa că decide să-și vândă vaca. Doar că această tranzacție îi va aduce mai mult decât și-a închipuit inițial, când boabele de fasole pe care a schimbat văcuța vor deveni puntea către tărâmul de dincolo de nori. Jack pornește pe calea deschisă de vrej, curios și plin de speranță că va găsi ceva uimitor. Haideți să descoperiți alături de el lumea de basm!

Duminică, 20 noiembrie, ora 11:00
Unde? Teatrul Național de Musical și Opereta „Ion Dacian” (Bd. Octavian Goga nr. 1)

De-a Micul Prinț
Recomandat copiilor între 3 și 6 ani

Oamenii mari tind să fie tare neînțelegători. Ei nu pot să facă diferența dintre un elefant aflat în burta unui șarpe și o pălărie. Au uitat să mai fie copii. Să-și aprecieze florile, să se bucure de conversația cu o vulpiță neîmblânzită, să exploreze cu entuziasm numeroasele planete din univers. Micul Prinț e tare curios să descopere universuri noi și caută pe cineva la fel de pasionat care să i se alăture în aventură. Credeți că puteți fi voi aceia?

Duminică, 20 noiembrie, ora 17:00
Unde? Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)


PROGRAM OCTOMBRIE 2022

Ursul păcălit de vulpe (3-6 ani)

04.10, ora 18:00, 15.10 & 29.10, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Un urs flămând întâlnește o vulpe vicleană; ca toate vulpile. Grămada de pește din jurul acesteia îl fac pe urs să poftească la hrana vecinei sale. Însă, o baltă întreagă doar pentru el sună mai bine decât un singur pește. Din gelozie pentru coada frumoasă despre care se vorbește în toată pădurea, vulpea îi plănuiește acestuia o farsă. Despre cum l-a păcălit vulpea pe urs ne va povesti chiar peștele, mărul discordiei. Lăcomia și falsa prietenie îi vor da ursului din poveste o lecție pe care nu o va uita prea curând.

Fără Frică (3-6 ani)

05.10 & 26.10, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

În grădina vrednic lucrată de doi iepuri politicoși și foarte ascultători, au loc în ultimul timp neînțelegeri între ei și noua lor invitată – Rița. Deși veverița ar prefera singuratatea în locul prietenilor, se întâmplă ceva ce o va face să-și schimbe părerea. Pămătuf și Urechilă trebuie să-și învingă frica pentru a o salva pe Rița. Oare curajul este cu adevărat mai mare decât frica?

Amintiri într-o valiză (2-5 ani)

06.10, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Viața este plină de călătorii și învățăminte din care, la final, ne rămân doar amintirile. Valiza pe care o purtăm după noi se golește în timp, puțin câte puțin și rămân doar câteva lucruri. Poate doar o umbrelă, un nas roșu de clovn, o pălărie ca o cutie muzicală sau un balon zburător. Simple obiecte pentru necunoscuți, dar jurnal al unor emoții pentru călător. Valiza ar mai putea fi și un album pe care-l deschidem nostalgic uneori și ne aducem aminte de cine am fost și cine suntem acum.

Prostia omenească (+4 ani)

07.10 & 21.10, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Despre prostia omenească se știu multe, dar se spun puține. Omul poveștilor, Ion Creangă, a scris în urmă cu mulți ani despre nemărginita prostie omenească care se întâlnește la tot pasul. Se povestește astfel despre un om care a fugit în lume pentru a scăpa de prostie. Dar o vorbă din popor spune: „De ce îți este frică, nu scapi!”. Rămâne de văzut dacă personajul din poveste se întoarce acasă, la familia lui puțin mai fericită în istețime decât restul lumii.

Pernuța somnoroasă (0-3 ani)

08.10, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Când lumina se stinge, imaginația unui copil „se aprinde”. Povești cu umbre și forme încep să apară, iar jocuri noi sunt inventate în acest moment plin de mister. Copilul poate să adoarmă într-un submarin, sub apă sau într-un balon cu aer cald, deasupra dealurilor colorate și să se trezească în patul său, ca printr-o magie. „Pernuța somnoroasă” este un spectacol despre percepție, imagini, sentimente și despre noi moduri de joacă pe care micii spectatori le descoperă înainte de culcare.

Cei trei purceluși (3-6 ani)

08.10, 16.10 & 23.10, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Toată lumea ar vrea doar să cânte și să danseze toată ziua, să nu muncească, doar să se distreze. Cel puțin doi din cei trei purceluși preferă să facă asta, în loc să se gândească la iarna grea ce o să vină și la primejdiile din pădure. Lupul înfometat de abia așteaptă un nou ospăț. Confruntarea dintre purceluși și lup e plină de haz, dar și de învățăminte – după îndeplinirea responsabilităților, vine joaca.

Povești cu fire (1-4 ani)

09.10 & 22.10, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Într-un spațiu atemporal, ne pregătim să pornim spre un tărâm croșetat din întâlniri neprăvăzute. Conduși de un fir invizibil, în fața noastră, o sferă uriașă de lână și trei personaje interesante vor apărea rând pe rând. Împreună, ele vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Spectacolul „Povești din fire” este universul ideal al oricărui copil care se lasă desprins din mâinile părinților și, ghidat de curiozitate, se bucură de explorarea necunoscutului.

Punguța cu doi bani (3-6 ani)

09.10, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Un spectacol muzical și interactiv, „Punguța cu doi bani” este o oportunitate de a redescoperi poveștile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deși au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă talentată, spectacolul ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. Că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Hainele cele noi ale împăratului (3-6 ani)

14.10, ora 18:00, 15.10, ora 10:00, 30.10, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Nimănui nu-i place o persoană răsfățată și alintată. Dar ce se întâmplă când această persoană are și o împărăție de condus? Un împărat se vrea adulat de către supușii săi, deși nu face nimic toată ziua decât să cumpere haine pe care nu le poartă niciodată. Pentru a-i îndrepta comportamentul și a salva împărăția, aceștia îi pun la cale un plan viclean. Împăratului i se pregătește un costum cu stil, din cea mai fină țesătură care sigur îl va face să-și schimbe purtarea.

O mie și una de nopți – Lampa lui Aladin (+6 ani)

16.10, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (Bd. Octavian Goga nr. 1)

Cele o mie și una de nopți pline de povești ascund taine și povețe nebănuite. Una dintre ele e despre un băiat al cărui nume s-ar traduce – cel cu credință. E vorba despre Aladin și drumul său spre darul care îi este menit de la naștere – Lampa cea magică, despre care se spune că poate îndeplini orice dorință din lume. În aventura sa se mai alătură și un covor fermecat, dar și alte două personaje magice. Drumul lui Aladin e presărat cu diverse obstacole spre împărăția și dragostea menită, pe care trebuie să le treacă cu inteligență și răbdare.

Fata babei și fata moșului (3-6 ani)

19.10, ora 18:00, 30.10, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Două surori se vor întâlni cu o cățelușă, un păr, o fântână și un cuptor cu lemne pe drumul lor spre maturizare. Vor avea probe lesne de trecut pentru cei harnici, dar dificile pentru cei leneși. Șapte văi și-o cale adâncă sunt suficiente pentru a o iniția pe fata moșului cu răbdare și bunătate. Despre fata babei nu am putea spune același lucru. Buna credință este ultima probă pe care surorile trebuie să o treacă.

Călătorii prin galaxii (+4 ani)

20.10, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Soarele și Luna, deși nu se întâlnesc niciodată, au găsit o modalitate de a comunica una cu cealaltă, datorită internetului. Primesc de urgență solicitarea unui intergalactic de a-și găsi o casă pe una dintre planetele Caii Lactee. Care să fie cea mai primitoare planetă? Dar cea cu cele mai multe resurse de locuit? Are loc o călătorie prin galaxii cu un final fericit, deoarece astronautul  găsește o planetă caldă și primitoare de care promite să aibă grijă.

Magia ghicitorilor (3-6 ani)

22.10, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Abracadabra! Ghici ciupercă ce-i? 

Două universuri diferite – lumea ghicitorilor și lumea trucurilor magice – se intersectează într-un punct: acela al distracției. Rezultatul este un spectacol interactiv și educativ, în care giumbușlucurile alternează cu întrebări care ne hrănesc curiozitatea, ne antrenează logica și ne dezvoltă capacitatea de înțelegere. Pentru că dacă noi, cei din public, nu știm răspunsurile, cei doi maeștri amfitrioni de pe scenă, magicianul și ghicitorul, ne vor provoca să le descoperim împreună!

Punguța cu doi bani (3-6 ani)

23.10, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (Bd. Octavian Goga nr. 1)

Un spectacol muzical și interactiv, „Punguța cu doi bani” este o oportunitate de a redescoperi poveștile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deși au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă talentată, spectacolul ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. Că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Pinguinii melomani (3-6 ani)

27.10, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Doi pinguini fug de la Zoo la Polul Sud să mai întâlnească și alți pinguini ca ei. Vacanța lor se transformă într-o oră de educație muzicală. Descoperă ce înseamnă melomania: să iubești muzica. Mai află și despre sunetul fiecărui instrument, despre partituri și notele muzicale, dar și cum ar putea să-și facă o orchestră. Oare la ce instrument ar putea să cânte prietenii lor de la Zoo? La final se anunță casting pentru clubul pinguinilor melomani, la care oricine iubește muzica poate participa..

Mica sirenă (3-6 ani)

28.10, ora 18:00 & 29.10, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Ariel, fiica cea mică a Zeului apelor se îndrăgostește de un prinț – un om – și, nesocotind legile tatălui său, riscă totul pentru a fi împreună cu el. Astfel tânăra sirenă o întâlnește pe Vrăjitoarea apelor, Caracatița, cu care face un pact, iar în schimbul sufletului, printr-o poțiune magică, îi dăruiește picioare. Alături de prietenii ei, Peștișorul de aur și Racul, Mica sirenă pornește în această incredibilă și necunoscută aventură. Înțelepciunea și dragostea părintească o vor ghida și păzi la tot pasul.

Descoperă mai multe: www.teatrulioncreanga.ro


PROGRAM SEPTEMBRIE 2022

Punguța cu doi bani (3-6 ani)

3.09 și 24.09, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Un spectacol muzical și interactiv, „Punguța cu doi bani” este o oportunitate de a redescoperi poveștile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deși au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă talentată, spectacolul ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. Că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Magia ghicitorilor (3-6 ani)

3.09, ora 17:00 și 25.09, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Abracadabra! Ghici ciupercă ce-i? 

Două universuri diferite – lumea ghicitorilor și lumea trucurilor magice – se intersectează într-un punct: acela al distracției. Rezultatul este un spectacol interactiv și educativ, în care giumbușlucurile alternează cu întrebări care ne hrănesc curiozitatea, ne antrenează logica și ne dezvoltă capacitatea de înțelegere. Pentru că dacă noi, cei din public, nu știm răspunsurile, cei doi maeștri amfitrioni de pe scenă, magicianul și ghicitorul, ne vor provoca să le descoperim împreună!

Jack și vrejul de fasole (+5 ani)

4.09, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (Bd. Octavian Goga nr. 1)

O poveste clasică într-un format muzical antrenant. O doză consistentă de energie și entuziasm. O aventură fermecată pentru întreaga familie. Spectacolul „Jack și vrejul de fasole” pledează pentru bucuria, curajul și curiozitatea celor care nu și-au rătăcit candoarea prin hățișurile vieții adulte. Atunci când frumusețea copilăriei este umbrită de griji și nevoi, creativitatea devine unica modalitate prin care realitatea poate fi transformată într-o lume de basm.

Cei trei purceluși (3-6 ani)

4.09 & 24.09, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Cei trei purceluși dezbat cât se poate de serios arhitectura viitoarelor căsuțe în care vor să-și petreacă iarna. Să fie de hârtie sau din ziare? Să fie din crenguțe? Sau să fie din cărămidă? Moment în care un lup le dă târcoale. Povestea își urmează firescul într-un spectacol dinamic, plin de cântece, cu o atmosferă veselă. Iar binele învinge întotdeauna răul.

Povești cu fire (1-4 ani)

7.09, 8.09, ora 18:00 & 18.09, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)


Într-un spațiu atemporal, ne pregătim să pornim spre un tărâm croșetat din întâlniri neprăvăzute. Conduși de un fir invizibil, în fața noastră, o sferă uriașă de lână și trei personaje interesante vor apărea rând pe rând. Împreună, ele vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Spectacolul „Povești din fire” este universul ideal al oricărui copil care se lasă desprins din mâinile părinților și, ghidat de curiozitate, se bucură de explorarea necunoscutului.

Ursul păcălit de vulpe (3-6 ani)

16.09, ora 18:00 & 17.09, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Un urs flămând întâlnește o vulpe vicleană; ca toate vulpile. Grămada de pește din jurul acesteia îl fac pe urs să poftească la hrana vecinei sale. Însă, o baltă întreagă doar pentru el sună mai bine decât un singur pește. Din gelozie pentru coada frumoasă despre care se vorbește în toată pădurea, vulpea îi plănuiește acestuia o farsă. Despre cum l-a păcălit vulpea pe urs ne va povesti chiar peștele, mărul discordiei. Lăcomia și falsa prietenie îi vor da ursului din poveste o lecție pe care nu o va uita prea curând.

Pernuța somnoroasă (0-3 ani)

17.09, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Când lumina se stinge, imaginația unui copil „se aprinde”. Povești cu umbre și forme încep să apară, iar jocuri noi sunt inventate în acest moment plin de mister. Copilul poate să adoarmă într-un submarin, sub apă sau într-un balon cu aer cald, deasupra dealurilor colorate și să se trezească în patul său, ca printr-o magie. „Pernuța somnoroasă” este un spectacol despre percepție, imagini, sentimente și despre noi moduri de joacă pe care micii spectatori le descoperă înainte de culcare.

Vrăjitorul din Oz (+5 ani)

18.09, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (Bd. Octavian Goga nr. 1)

Tinerii spectatori sunt invitați să li se alăture lui Dorothy, Toto și prietenilor lor cu totul speciali pe drumul din cărămizi galbene, pentru a urmări una dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii, transpusă într-un spectacol muzical cu ritmuri antrenante. La mai bine de 100 de ani de la publicare, „Vrăjitorul din Oz” continuă să emoționeze și să fascineze, mesajul său fiind o sursă de inspirație pentru copii și adulți deopotrivă: cu încredere și determinare orice obstacol poate fi depășit.

Amintiri într-o valiză (2-5 ani)

23.09, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Viața este plină de călătorii și învățăminte din care, la final, ne rămân doar amintirile. Valiza pe care o purtăm după noi se golește în timp, puțin câte puțin și rămân doar câteva lucruri. Poate doar o umbrelă, un nas roșu de clown, o pălărie ca o cutie muzicală sau un balon zburator. Simple obiecte pentru necunoscuți, dar jurnal al unor emoții pentru călător. Valiza ar mai putea fi și un album pe care-l deschidem nostalgic uneori și ne aducem aminte de cine am fost și cine suntem acum.

Fata babei și fata moșului (3-6 ani)

25.09, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)

Două surori se vor întâlni cu o cățelușă, un păr, o fântână și un cuptor cu lemne pe drumul lor spre maturizare. Vor avea probe lesne de trecut pentru cei harnici, dar dificile pentru cei leneși. Șapte văi și-o cale adâncă sunt suficiente pentru a o iniția pe fata moșului cu răbdare și bunătate. Despre fata babei nu am putea spune același lucru. Buna credință este ultima probă pe care surorile trebuie să o treacă.

Mica sirenă (3-6 ani)

30.09, ora 18:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (Bd. Octavian Goga nr. 1)

Ariel, fiica cea mică a Zeului apelor se îndrăgostește de un prinț – un om – și, nesocotind legile tatălui său, riscă totul pentru a fi împreună cu el. Astfel tânăra sirenă o întâlnește pe Vrăjitoarea apelor, Caracatița, cu care face un pact, iar în schimbul sufletului, printr-o poțiune magică, îi dăruiește picioare. Alături de prietenii ei, Peștișorul de aur și Racul, Mica sirenă pornește în această incredibilă și necunoscută aventură. Înțelepciunea și dragostea părintească o vor ghida și păzi la tot pasul.

Amintiri într-o valiză Cei trei purceluși Călătorii prin galaxii Fata babei și fata moșului Fără Frică Hainele cele noi ale împăratului Magia ghicitorilor Mica sirenă O mie și una de nopți Pernuța somnoroasă Pinguinii melomani Povești cu fire Prostia omenească Punguța cu doi bani Ursul păcălit de vulpe Mica-Sirena-teatruil ion creanga

Detalii Eveniment

Perioada:
25 Noiembrie - 04 Decembrie 2022

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Ion Creanga

Județ:
1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Piața Amzei nr. 13

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL