Spiridușii lui Moș Crăciun. Donează un cadou pentru copiii care au nevoie de tine!

Împarte bucuria Crăciunului și a cadourilor de sărbători cu cei la care nu ar poposi Moș Crăciun dacă nu ar fi cei ca tine!

Ne dorim ca împreună să aducem magia sărbătorilor mai aproape de acești copii frumoși și să le oferim bucuria de a deschide cadouri de Crăciun. Vă puteți implica prin donarea de haine, încălțăminte, rechizite, cărți, jucării, produse de îngrijire personală și orice alte lucruri care credeți că le-ar putea bucura inimile copiilor.

Pentru a le pregăti ca niște adevărați spiriduși, pe 21 decembrie vă așteptăm în Căsuța lui ShoShon, între orele 16.00 – 20.30, unde vom strânge toate donațiile și împreună le vom ambala frumos, alături de o felicitare cu gânduri de bine, pe care o veți putea personaliza chiar voi.

Vă așteptăm cu căldură, ceai cald, colinde, atmosferă de sarbatoare și materiale de lucru pentru mânuțele iscusite ale micilor spiriduși!

Toate cadourile voastre vor ajunge la copii cu ajutorul Asociației Create Yourself ce le va împărți în campania „Fii Moș Crăciun pentru o zi”.


 RECOMANDARE


Program donații în Campania Spiridusii lui Moș Crăciun: vineri, 21 decembrie, orele 16.00 – 20.30.

Adresa: Căsuța lui ShoShon, str. Dunarii nr. 33, sector 4, București

Campania Spiridușii lui Moș Crăciun este susținută de echipa GOKID.ro, căreia îi mulțumim pentru că duce vestea acestei acțiuni către viitorii spiriduși ai Moșului.

Pentru orice întrebări, sugestii și gânduri, ne puteți contacta la telefon și WhatsApp 0774.532.232. sau e-mail [email protected].

Haideți să ajutăm copiii să creadă în continuare în Moș Crăciun!

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 21 Decembrie 2018

Program:
16:00 - 20:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL