Stejarul Pitic, cel mai bun Tatic! de Victoria Patrascu

Stejarul Pitic, cel mai bun Tatic! de Victoria Patrascu este o adevarata carte cu povesti pentru copii, actuala, inteleapta, plina de valori.

Cartea cuprinde 5 povestioare cu talc care vor placea cu siguranta copiilor si nu seamana deloc cu povestile clasice.

Stejarul pitic, cel mai bun tatic! ne invata despre bucuria de a fi parinte, despre puterea transformatoare de a fi parinte dar si despre renastere, legatura cu pamantul si natura, si despre respectarea promisiunilor.

Povestea Orasului Tot la Fix este incredibila! Fetitei mele i-a placut foarte mult ideea prin care copiii se intorc in burticile mamelor, ca mi-a tot cerut sa citim pasajul respectiv….:)

Afla ce se intampla cand toti oamenii sunt “programati” doar sa lucreze, sa fie cat mai eficienti…..o mica imagine a societatii noastre de astazi.

Atacul televizoarelor reda cu atata acuratete situatia actuala a influentei televizorului asupra vietii oamenilor. Printr-o exagerare, televizoarele dintr-un orasel vesel au complotat importriva oamenilor…sa le „dea” doar programele lor favorite, astfel incat au ajuns sa-i stapaneasca. Gospodinele nu mai faceau mancare, nu-si mai faceau vizite ci stateau la serialele preferate, barbatii se uitau la meciuri, copiii la desene….asa ca in oras s-a asternut linistea si pe strazi nu mai prindeai picior de om.


Citeste si:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Efectele televizorului asupra dezvoltarii creierului copiilor

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul


Cadoul Celestinei vorbeste despre copiii rasfatati, aceia care primesc absolut tot ce isi doresc, cei care nu au limite si ajung sa se plictiseasca, sa nu isi mai doreasca nimic. Afla cum au facut parintii Celestinei, cei care stapaneau pamantul, sa-i trezeasca curiozitatea si bucuria de a fi si a trai :).

Si inchidem cartea cu o Poveste de iarna, dulce si pufoasa ca zapada pe care o asteapta copiii de Craciun.

Asadar o carte utila prin care le putem insufla celor mici valori precum prietenia, ajutarea celorlalti, respect fata de ceilalti, invata sa isi puna intrebari si afla despre conceptul de viata sanatoasa.

De unde puteti cumpara cartea ? Click aici.

Tip selectie: Pe incercate

Va mai recomandam si cartile pentru copii:

 Scoala ursilor 

scoala-ursilor-hiroyuki-aihara-carti-copii-2-ani

 

 


 

 

 

Sarah Kay si povestile ei nazdravane.
Sarah-Kay-si-povestile-ei-nazdravane

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU