Structuri de cărți. Atelier gratuit 6-12 ani despre cărți, cărți de joc, arhitectură și spații la Noaptea Muzeelor

17:00 - 20:00
Sâmbătă 18 Mai 2024
București

Ce fel de structuri fantastice poți crea folosind cărțile de joc? Cum ai putea să transformi cărțile în castelul tău de poveste preferat? Ce povești noi poți inventa folosind formele geometrice simple ale cărților de joc? Ce aventuri ai putea trăi într-un oraș pe care l-ai construit din cărți de joc?

Vă invităm alături de noi să transformăm cărțile de joc în construcții arhitecturale inspirate din povești preferate sau inventate de copii.

Cine?

Copii de 6-12 ani

Ce?

Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Muzeul Școlii de Arhitectură – Centrul Expozițional Documentar din Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, pe 18 mai 2024, atelierul „Structuri de cărți” dedicat copiilor de 6-12 ani.

„Structuri de cărți” este un atelier despre cărți, cărți de joc, arhitectură și spații. Lumea cărților deschide drumuri, ne inspiră, ne încurajează să fim creativi și curioși. Copiii vor transforma cărțile de joc în forme și volume și vor crea structuri arhitecturale stabile, aflate în echilibru. Folosind forme geometrice simple, copiii vor compune spații inspirate din cărțile cu povești preferate sau vor crea noi povești.
Atelierul a fost creat și este îndrumat de arh. Ioana Rizea. Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.

Cum?

Atelierul este GRATUIT. Nu este nevoie de înscriere. Sunt invitați toți copiii participanți la Noaptea Muzeelor.

Despre activitățile noastre aflați mai ușor detalii și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, aici: https://www.de-a-arhitectura.ro/#footer-ro.

Când?

Pe 18 mai 2024, între orele 17:00-20:00.

Unde?

Muzeul Școlii de Arhitectură – Centrul Expozițional Documentar din Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, str. Academiei, nr. 18-20, București. Accesul se va face prin Corpul Vechi, str. Biserica Enei.

Ne vedem la Noaptea Muzeelor să descoperim lumea cărților și a arhitecturii!

📍Muzeul Școlii de Arhitectură – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/988816796029552/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2024

Program:
17:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL