Sugestii de activitati pentru copii si parinti

 

Sugestii de activitati pentru copii si parinti in week-end 24-25 Ianaurie 2015 si nu numai

 

Dragi parinti,

Au trecut sarbatorile de iarna, prin urmare s-au redeschis teatrele si centrele de activitati pentru copii. Afara e vreme de primavara, dar dupa o ora de joaca, deja obrajorii copiilor sunt rosii asa ca trebuie sa ajungem si la caldura undeva….. In Bucuresti sunt o multime de activitati la care puteti participa impreuna cu copiii 🙂

 

Va dorim un week-end frumos si plin de bucurii alaturi de copii!

 

evenimente copii bucuresti

 

Spectacole si ateliere pentru copii in Bucuresti

 

Duminica, 25 Ianuarie: Atelier de dezvoltare prin teatru pentru copii cu varsta intre 4 si 8 ani – Jocuri si magie

Copiii vor deveni actorii unei poveşti clasice şi vor da viaţă personajelor. Ne vor ajuta costumele şi jocurile din univesul fermecat. În final, împreună cu părinţii vom primi aripi pe care le decorăm cu fantezie.

 

Sambata, 24 Ianuarie: Atelier pentru copii – Lingurile împodobite, recomandat copiilor cu vârste între 4-10 ani, cu trupa Tapusele

Ai încercat vreodată să faci un personaj pentru teatru de păpuşi dintr-o lingură din lemn? Să-i faci un costum, să-i alegi culoarea şi lungimea părului, să-i alegi forma şi culoarea ochilor?

 

Duminica, 25 Ianuarie: Spectacol de teatru interactiv pentru copii – Prichindel

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

 

Duminica, 25 Ianuarie: Spectacol pentru copii dupa fabula Vulpea si Corbul 

Spectacolul este inspirat de indragita fabula cu acelasi nume, scrisa de La Fontaine, adaptata pe intelesul si pe placul copiilor. 

 

Duminica, 25 Ianuarie: Calatorie in lumea instrumentelor de percutie. Clasic e fantastic – cum sa intelegem muzica.

Concert realizat in colaborare cu Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti

 

Se fac inscrieri la urmatoarele programe si cursuri:

 

In fiecare vineri: Cursuri de dans interactiv pentru mama si copil.

Zumba Dance Junior cu Funny Circus – instructor acreditat Zumba, va asteapta in fiecare Vineri de la ora 16.00 sa dansam pe toate ritmurile de muzica, sa invatam pasi de dans intr-o atmosfera placuta si relaxanta.  

 

2-6 Februarie, Proiectul "Petrece vacanta cu noi!" organizat de Helen Doron English Studio.

In perioada 2-6 februarie 2015, Centrul de invatare a limbii engleze pentru copii Helen Doron va propune o solutie pentru petrecerea timpului liber din perioada vacantei din februarie.

 

2 Februarie: Cursuri pentru copii: actorie, film si TV in Bucuresti, MiniArtShow by Ioana Ginghina

La MiniArtShow au inceput inscrierile pentru modulul 2 de la scoala noastra de actorie, modul in care povestile si scenariile inventate de cei mici vor prinde viata.

 

14 Februarie, Atelier de Astronomie pentru copii de 8-13 ani.

Calatorie fantastica printre stele, nebuloase si galaxii

Pe parcursul celor 4 intalniri ale atelierului, micutii pasionati de astronomie si cei pur si simplu curiosi sa exploreze cerul instelat al noptii vor parcurge o calatorie de milioane de ani lumina, pornind de pe Terra, spre galaxiile cele mai indepartate ale Universului.

 

 

Pentru parinti:

 

29 Ianuarie 2015, Seminar parinti: Copii independenti. Sa incurajam autonomia copiilor de la varste fragede.

Atunci când sunt întrebaţi cum îşi doresc sa fie copiii lor deveniţi adulţi, mai toţi părinţii vorbesc despre încrederea în sine şi independenţă. Şi da, acestea se construiesc încă de când copiii sunt doar nişte bebeluşi.

 

24-25 Ianuarie, Curs de marketing online cu Gabriela Ciocan,

Plan strategic de marketing pentru promovarea online

Asociatia Work at Home Moms va invita la cursul de marketing online, 24 şi 25 ianuarie, Education Point, Strada Mendeleev 7-15, Bucuresti, intre orele 10-14.

Cursul de Marketing Online prezinta o imagine de ansamblu asupra metodelor de promovare online: SEO, AdWords, Analytics, E-commerce SEO, Email marketing, social media si optimizarea ratei de conversie, actiuni specifice si masurabile ce pot fi folosite pentru a promova produsele/serviciile in mediul digital, dar si modalitatea de folosire coroborata a instrumentelor de promovare – pentru a crea o strategie de succes.

 

Recomandare Carte pentru copii 3+.

De ce? Prima mea carte de întrebări. Editura Litera si National Geographic

Copiii pun multe intrebari, asa ca parintii trebuie sa fie pregatiti cu raspunsurile tot timpul….:)

Dar sunt si situatii cand noi, parintii nu stim raspunsurile pe care si le doresc micutii nostri sau raspunsurile noastre nu ii satisfac. Cartea pentru copii “De ce? Prima mea carte de intrebari” poate fi solutia salvatoare pentru astfel de situatii sau poate fi punctul de plecare in a crea un moment de conectare obicei de a pune intrebari.

De ce unii poarta ochelari? De ce trebuie sa maninc legume? De ce cad dintii de lapte? De ce trebuie sa ne spalam pe dinti?De ce mi se increteste pielea in cada?

 


Program activitati copii Sambata 24 Ianuarie

 

Program activitati copii Duminica 25 Ianuarie

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU