Sumki. O poveste despre dragoste si aventura – Amos Oz

 

Sumki. O poveste despre dragoste si aventura – Amos Oz

humanitas-sumki-amos-oz-130322Un mic roman plin de farmec despre Sumki, un baiat de 11 ani, si microuniversul lui in care importante sunt relatiile cu baietii de-o seama cu el dar si cu fetele din clasa.
O incursiune in minunanta lume a pre-adolescentei, in care predomina jocurile de putere dintre copii, se tatoneaza relatiile de prietenie cu fetele si are loc aventura descoperirilor din fiecare zi.
Cadoul facut de unchiul Tzemah, o bicicleta, ii deschide poarta catre o lume plina de posibilitati si calatorii inimaginabile: Sumki planuieste sa ajunga cu bicicleta lui in Africa, dar deoarece prima stationare o face la prietenul sau Aldo, calatoria se termina aici: Sumki va  schimba bicicleta pe un trenulet electric.
Asadar calatoria imaginara prin lume continua….dar cu un trenulet electric.
Va las pe voi sa descoperiti prin ce aventuri trece eroul nostru pana sa descopere iubirea….

 

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara cartea? De la Librariile Humanitas – 22 lei.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU