A aparut SmartMom, aplicatia completă pentru smartphone dedicata mamelor

Site-ul www.totuldespremame.ro, unul din cele mai apreciate site-uri de parenting din România, anunță lansarea unei aplicații complete pentru smartphone dedicate mamelor: aplicația SmartMom powered by Vodafone


SmartMom 1Aceasta este disponibilă, pentru moment, pentru smartphone-urile care funcționează cu sistem de operare Android.


Aplicatia SmartMom, care poate fi descărcată din Google Play, se adresează tuturor mamelor sau viitoarelor mame care sunt în căutare de informații relevante despre primii 3 ani de viață ai copilului. 


Platforma TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru găsind aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.


Informațiile din aplicație sunt prezentate sub forma ”Știati că?” și sunt organizate pe 3 categorii mari, precum: “Tu, mama”, “Copilul tău” și “Utile pentru amândoi”. În fiecare secțiune, mamele pot găsi informații specifice creșterii și dezvoltării copilului, nevoilor mamei sau vieții de cuplu, precum și instrumente utile în evoluția micuțului încă din primul an de viață.


"Aplicația SmartMom oferă răspunsuri la majoritatea întrebărilor pe care și le pun părinții aflați la început de drum. Pentru că știm din proprie experiență cât de valoroase sunt informațiile de calitate, din surse de încredere și sosite la momentul oportun, am gândit aplicația SmartMom ca o soluție pentru primii ani de viață ai copilului, când mamele vor să afle mai multe despre o lungă serie subiecte fierbinți cum ar fi somnul copiilor, problemele de alăptare, psihologia familiei, dezvoltarea copilului. SmartMom vine cu informații clare, la obiect. Testați această aplicație cât mai repede!”, a declarat Despina Bădescu, redactor-șef al www.totuldespremame.ro.


Cu ocazia lansării aplicației, TOTUL DESPRE MAME anunță și un concurs: tot ce trebuie să facă tinerele mame este să demonstreze că sunt “Smart Mom”! Mecanismul concursului este simplu: mamele își fac o poză  în care ne arată că au intrat în comunitatea ”Smart Mom”, dau share pe Facebook, folosesc hashtagul #smartmom și își roagă prietenii să le susțină. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi premiată! Concursul se desfășoară în perioada 17 – 31 iulie 2014; iar premiul cel mare este un smartphone Vodafone Smart 4 Turbo! Mai multe detalii despre concurs puteți găsi aici: http://www.totuldespremame.ro/concursuri.


SmartMom powered by Vodafone este updatată permanent, iar în curând va cuprinde și evenimente tematice, dar și multe alte instrumente utile. Traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii Vodafone.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU