Super Mos Craciun. Spectacol de Craciun +2 ani | Cluj-Napoca

Ho ho ho, Mos Craciun cel adevarat ,vine la Cluj Napoca impreuna cu prietenii sai in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.

In pragul Craciunului ,sosesc cu el si ajutoare de nadejde, cei mai indragiti soricei ai copilariei.

Toti sunt in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie, asa ca deschideti si voi portile pentru a colinda impreuna cu Alba ca Zapada, si Printul,precum si invitatii surpriza, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii . (actori costumati care personifica personajele).

Si chiar daca un personaj viclean va incerca sa fure magia zilelor de sarbatoare , nu va faceti griji ! Eroii isi unesc puterile pentru ca binele sa triumfe. Mos Craciun si spiridusii lui le va da o mana de ajutor.

Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi!

Durata spectacolului: 60 minute

Biletele se gasesc online sau zilnic la Cinema Florin Piersic Cluj (casa de bilete) si inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Valea
Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta +2
Locatia : Cinema Dacia Manastur str Bucegi 11
Data : miercuri 13 decembrie ora 18:00

Pret:
VIP – 100 lei *inclus: cadou pentru copii , locuri aproape de scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu Mos Craciun la finalul showlui
Categoria I – 70 lei
Categoria II – 50 lei
Categoria III – 40 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 15 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza si se fotografiaza!

📍Cinema Dacia Manastur str Bucegi 11

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1161628778556851

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 13 Decembrie 2023

Program:
De la 18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL