Tabara Oratia – pentru copii si nu numai

Pentru iubitorii de natură, de tabere la munte, copii, tineri si adulti, va recomandam: Tabara Oratia!

Vecini cu Cetatea Oratia, Piatra Craiului şi Peştera Dâmbovicioara, vă propunem o zonă numai bună pentru cutreierat şi descoperit locuri ce te fac să crezi că eşti în altă lume. Pe vreme bună e numai bine de mers pe trasee montane la umbra brazilor şi a fagilor, să privim « în ochi » Piatra Craiului  sau o vizită la stână să vedem cum se face brânza de la micul dejun.

Rustic şi primitor, sunt 2 calităţi ale clădirii ce este amenajată special pentru grupurile de copii şi tineri ce vor să aibă un sejur tip tabară ; un spaţiu  utilat cu camere confortabile şi flori la ferestre, spaţiu în interior pentru atelierele de creație sau , pur și simplu, pentru joacă în caz că plouă.

Cu fiecare grup în parte se discută programul personalizat în funcţie de vârste şi alte cerinţe. La atelierele de creaţie se alege varianta care vă caracterizează cel mai mult, sau… poate mai multe.

Va oferim atelier de pictură, de creare suveniruri, de sculptură sau de gătit.

Exemple de pachete/ zi/ persoană

Oferta A: 110 ron/ pers. – 1 zi–          pensiune completă-          foc de tabară

–          traseu turistic

 

Oferta B: 220 ron/ pers.  – 2 zile–          pensiune completă-          foc de tabară

–          petrecere tematică

–          traseu turistic

 

Oferta C: 330 ron/ pers. – 3 zile–          pensiune completă-          traseu turistic

–          foc de tabară

–          petrecere în pijamale

–          atelier de creaţie

–          meniu la stâna

 

Oferta D: 450 ron/ pers.  – 4 zile–          pensiune completă-          traseu turistic

–          plimbare cu căruţa

–          vizita la Peştera Dâmbovicioara

–          atelier de creaţie

–          foc de tabară

–          meniu la stână

–          petrecere tematică

–          concursuri în aer liber

18 locuri dispuse în 6 camere (2 dintre ele fiind destinate însoţitorilor – care la un grup complet de 16 copii au sejurul gratuit asigurat de gazde), o sală de mese,  iar la parter găsiţi un spaţiu cu o bibliotecă (peste 2500 de volume)  pentru cei pasionaţi de cultură…chiar şi în vacanţă. Dacă sunteţi dependenţi de net  şi  tv, rezolvăm şi asta – doar aveţi acces non-stop la reţeaua wireless şi la televizoarele din club și sala de creație (rupți de oboseală după o zi minunată, în camera nu mai era cazul de tv). Seara, dăm şi o petrecere în jurul unui foc de tabară unde pregătim o frigaruie, coacem un cartof… asa… ca într-o expediţie pe munte.

La bucătărie se face o mâncare delicioasă cu produse din zonă iar în cămară avem dulceţuri de toate felurile făcute chiar aici, în curtea noastră, merg de minune la clătite, papanaşi sau îngheţată. Puteţi ajuta şi voi dacă sunteti pe-aici în zilele de bucătăreală afară, la ceaun sau putem chiar să stabilim nişte probe culinare ca să devenim “Bucatari de vacanţă”.

In atelierele de creaţie ne demonstrăm cât suntem de artişti şi creem mici suveniruri pentru acasă. In funcție de perioada anului în care alegeți să veniți la noi, puteți participa la evenimentele organizate de Clubul Prieteniei  în fiecare an – Balul Primăverii, Atelierul de creație de IEPURAȘ, Balul de HALLOWEEN, Focu lu’ SUMEDRU, Colindul  și multe altele.  În acelaşi sediu, copiii de la Ansamblul Oratia fac repetiţii pentru spectacolele folclorice susţinute la diferite evenimente. Poate, împreună cu profesorul lor sunt dispuşi să vă înveţe şi pe voi câţiva paşi, să fiţi dansatori pentru o zi.

Contact:

SC Negru Voda Turism Invest SRL

Str. Negru Voda 106, Campulung Muscel, Arges
Tel/Fax: 0248 510 710
Email: [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU