Vis de Copilarie. Tabara de familie cu Montessano la Ferma de sub Penteleu

Vrei sa petreci timp in natura cu copilul tau si in acelasi timp sa ii asiguri o alimentatie sanatoasa, cu mancare BIO si regim vegetarian sau mixt?
Vino cu noi in TABARA de FAMILIE Montessano in perioada 15-20 Iulie!
Am pregatit ateliere de nutritie cu Nutritionist Maria Varga si ateliere de gatit cu Marinela, bucatarul de la Gradinita Montessano.

Vom invata cum sa mancam sanatos, cum sa gatim respectand principiile unei alimentatii sanatoase, vom avea parte zilnic de excursii, jocuri in natura si aventuri de neuitat!

Dragi parinti iubitori de alimentatie sanatoasa, aer curat si drumetii, va invitam cu noi in tabara de familie Montessano!

 

Va invitam sa redescoperim impreuna farmecul vietii la tara si al iesirilor in natura alaturi de prieteni si alte familii cu valori similare!

Unde mergem?

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Va dam intalnire la Ferma de sub Penteleu, situata la poalele munților Buzăului, în drumul spre Penteleu, pe malul Bâscii Mari, la Gura Milii din Varlaam, jud. Buzau.

 

Tematica taberei

Tabara de familie pentru copii jucausi si parinti dornici sa descopere viata la ferma, sa invete despre nutritia sanatoasa, sa participe la ateliere de gatit si jocuri de conectare cu copiii!

Impreuna, parinti si copii, vom face zilnic drumetii si excursii, vom vizita obiectivele turistice din zona: Vulcanii Noroiosi, Focurile Vii din Lopatari, Lacul Siriu, Biserica rupestra Alunis-Nucu, drumetii pe munte.

 

 

 

Ateliere de nutritie si de gatit pentru parinti

Parintii vor participa la ateliere de nutritie cu Maria Varga, nutritionistul Montessano si la ateliere de gatit cu Marinela Gavris, bucatareasa gradinitei. Vom avea si 1-2 ateliere de gatit pentru parinti-copii, cand vom pregati impreuna gustarea pentru ziua respectiva.

Maria Varga este licentiata a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina din Timisoara, a absolvit si cursurile online ale Universitatii Cornell din New-York, a participat la scolile de vara tinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, a facut practica la centrul de life-style Herghelia si a participat la congrese si conferinte internationale.

Detalii complete aici: http://www.nutritionist-dietetician.ro/despre-mine/

Meniul va fi aproape in intregime BIO.

Mancarea va fi diversificata, integrala, in mare parte vegetariana, adaptata pentru copii alergici/cu particularitati alimentare, bogata in nutrienti, fara alimente sau procedee de preparare daunatoare sanatatii.  

Vom asigura zilnic 3 mese si 2 gustari, apa si ceai.

 

Activitati pentru copii la ferma

Vizitarea fermei, drumetie cu ciobanul si iedutii, atelier de tamplarie si vopsit, activități specifice fermei: hranim si invatam cum se cresc animalele, aflam cum se face brânza, plimbare cu caruta, grădinărit: culegem fructe, strângem fânul (depinde de sezon, vreme), jocuri in natura, jocuri de societate seara si jocuri de conectare cu parintii.

 

Varsta copiilor

Pentru o buna organizare si desfasurare a activitatilor, atat a celor pentru parinti cat si a celor pentru copii, tabara este destinata copiilor peste 4 ani.

 

Locatie si Cazare

Locatie: Ferma de sub Penteleu, Altitudine: 750 metri, Distanta de Bucuresti: 190 km (cca 3,5 ore de mers cu masina din Bucuresti)

Cazarea se face in suite: camere duble cu 3 sau 4 locuri, rustice, cu o singura baie personala cu toaleta si dus la o suita de 3 sau 4 locuri. Fara TV in camera, pentru o deconectare totala; sauna, parcare, loc de joaca in curte. 

 

Transportul pana la locatie se asigura de catre fiecare participant.

Pret: pentru oferta de pret va rog sa ne contactati si sa ne spuneti numarul de persoane pentru a va face oferta.

Mai avem locuri pentru 2-3 familii.

 

Pentru detalii si intrebari, va rugam sa contactati:

Andreea Dumitrache, 0766.577.740, [email protected]

 

Mai multe detalii despre ce pot face copiii la Ferma

Va invitam sa intrati pe acest link: http://fermapenteleu.ro/galerie-foto/foto-paradisul-copiilor/

Detalii complete despre Ferma de sub Penteleu gasiti pe site-ul lor: http://fermapenteleu.ro Si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fermapenteleu

Detalii importante despre locatie. Va rugam cititi cu atentie!

La Ferma si in zona Fermei NU exista semnal pentru telefonie mobila (indiferent de operator) si nici WIFI. Pentru urgente, oaspetii pot folosi linia telefonica fixa de la ferma.

Accesul in Ferma se face traversand raul pe o punte specifica zonei.

Oaspeții pot parca în parcarea Fermei, într-o grădină de pe partea dreaptă a drumului, la intrarea pe punte. După ce treceți puntea (la picior) peste râu, intrați deja în gospodăria Fermei.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU