Tabăra Urbană DO ANIME! Club Natura, 17-21 Iulie

Club Natura invită copiii de 5-9 ani / 10-14 ani (2 grupe de vârstă), între 17 Iulie – 21 Iulie 2023, la o incursiune în Lumea Anime-urilor, în TABĂRA URBANĂ DO ANIME!

Vom petrece împreună o săptămână relaxantă, în care copiii vor studia mai multe tehnici de desen cu specific japonez, vor viziona cele mai iubite anime-uri, vor realiza propria bandă desenată, vor învăța să deseneze personaje, mediul ambiental: interior, orașul sau natura, vor învăța cum să reprezinte diferite expresii faciale, vor învăța să ilustreze o nuvelă grafică cu subiect dat. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual. Poveștile create de copii vor prinde viață și cu siguranță ne vor încânta.
Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele de anime, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo. Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Aici puteți vedea proiectele copiilor participanți la workshop-urile Club Natura:

Club Natura este un concept educațional integrator, dezvoltat în scopul promovării ideilor creative ale copiilor, care pune accentul pe înțelegerea noțiunilor de responsabilitate sau sustenabilitate. Copiilor le va fi cultivată dragostea pentru natură, ea fiind cea care ne oferă, lângă resursele necesare traiului, bucurie și libertate… iar acestea sunt principlalele ingrediente pentru exprimarea creativității.

Creativi, receptivi, dedicați și pasionați, cu o gamă largă de specializări, având o experiență bogată în domeniul artistic, în promovare și în educație, membrii echipei noastre sunt pregătiți să deschidă porțile creativității pentru toți copiii și tinerii care sunt pasionați de artă, muzică, cultură și de mix-ul lor cu tehnologiile invovatoare. Profesioniști, ascultători activi și pozitivi, provocăm gândirea carteziană cu teme artistice abordate într-o maneră neconvențională.

Vă invităm să ne cunoașteți!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Corina- Laura Nae a urmat cursurile Universității Naționale de Artă București, obținând un master în Artă Decorativă & Design și UPB – masterat în Bioinformatică. În anul 2011 lansează seria de expoziții Contempora – expoziții de promovare a tinerilor artiști români. Coordonează și curatoriază numeroase proiecte artistice din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și decorativă. Corina a lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură; s-a ocupat de campaniile de branding și publicitate, lucrând ca Art Director – Publicis sau Creative Director în mai multe agenții de publicitate, a participat la expoziții colective ca artist invitat.

Corina coordonează The Art – metoda de terapie prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor. În 2018 s-a alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii.

Din 2020 Corina este Manager de proiect Club Natura și coordoneaza workshop-urile Documentario, Anime and Manga, Japan Culture, Art and Craft, Multimedia ART, Xmass Vlog și The Art.

Andrei Acatincăi, vorbitor nativ al limbii germane, este coordonatorul workshop-urilor de IT/ Robotică Club Natura. Absolvent al Facultății de Informatică (FH) din Dortmund, Andrei a lucrat mai mulți ani în companii din Germania ca informatician și a susținut în România cursul ”Programarea pentru copii” – curs în limba germană. S-a alăturat echipei Club Natura ca profesor coordonator al Workshop-urilor de robotică: Robo Lego Boost, Creative IT, Scratch, Code Master, Lego Mindstorm Robots.

TABĂRA URBANĂ DO ANIME!

 17 Iulie – 21 Iulie 2023
 grupa 5 – 9 ani
 grupa 10 – 14 ani
 8 ore/ zi, de luni până vineri
 între orele 09.00 și 17.00
 str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
(zona Piața Universității- Piața Romană)
 2 gustări incluse
 incude masa de prânz la restaurante din zona centrală
 2 ateliere creative/ zi
 Proiecții zilnice: istoria artei/ anime/ manga
 muzică: jazz/ clasică/ de relaxare
 ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
 2h/ zi de joc liber în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
 petrecere de final tabără
 toate materialele vor fi puse la dispoziție de Club Natura
 Preț: 880 lei/ 5 zile (cont RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank sucursala Magheru – Asociația Contempora CIF 31433179

DETALII ÎNSCRIERE

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected], cu următoarele informații:
1. numele Dvs./ 2. telefonul Dvs./ 3. numele copilului/ 4. vârsta copilului/ 5. tabăra selectată

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae – Club Natura).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL