Ateliere pentru copii “Scriitori mari pentru cititori mici”

Un eveniment pentru copiii intre 6 si 13 ani, Scriitori mari pentru cititori mici, reprezinta ateliere de creatie construite în jurul cărților și al ilustrației de carte.

Studio Creativ și Librăria Cărturești, invita copiii, la o incursiune în lumea cărților pentru copii, scrise de scriitori români celebri, moderni și contemporani. Veti descoperi trei cărți (două dintre ele și în varianta de audiobook) inedite, cu texte minunate, pline de înțelesuri și ilustrații foarte frumoase pe parcursul a 3 saptamani:22 Septembrie – 7 Octombrie.

Programul pentru atelierele pentru copii in perioada 29-30 septembrie: 

Sâmbătă, 29 septembrie, ora 11.30 – Cartea cu Apolodor, de Gelu Naum, atelier de ilustrație, colaj cu elemente tridimensionale

Duminică, 30 septembrie, ora 11.30 – Cartea cu Apolodor, de Gelu Naum, atelier de ilustrație, colaj cu materiale textile

Locația evenimentului pentru copii: Librăria Cărturești, Muzeul Țăranului Român, Şoseaua Kiseleff nr.3, Sector 1, Bucureşti (intrarea din str. Monetăriei, prin curtea din spatele Muzeului Ţăranului Român, la etaj)

Cost de participare pentru un atelier (2h): 40 lei/persoană

Pentru informatii complete privind programa atelierelor precum si pentru inscriere, click aici.

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU