Tabere de vara BritTeen Adventure 2013

Tabere de vara pentru copii organizate de British Council Bucuresti in 2013

Vezi aici toate taberele de vara

In fiecare vara, British Council Bucuresti organizeaza taberele de vara BritTeen Adventure. Acestea sunt adresate elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) si urmaresc sa le ofere copiilor prilejul perfect sa isi dezvolte nivelul de conversatie in limba engleza si, in acelasi timp, sa se distreze si sa dobandeasca noi abilitati practice.

Copiii din clasele V-VIII se pot inscrie la una dintre cele trei tabere BritTeen Adventure din aceasta vara, desfasurate in perioadele 23-28 iunie, 21-26 iulie si 25-30 august. Pentru fiecare dintre acestea sunt disponibile 22 de locuri, iar participantii vor fi cazati la pensiunea de 3 margarete Floarea Soarelui din localitatea Cheia, in camere cu cate 2 sau 3 paturi si baie proprie. In fiecare tabara vor veni trei insotitori din partea British Council – doi traineri si un supraveghetor.

Pe langa drumetii si activitati in aer liber, fiecare dintre taberele BritTeen Adventure din aceasta vara va include si 2 workshopuri tematice in limba engleza, dupa cum urmeaza:

  • in iunie: Fotografie Smart & Fun (fotografie, trainer: Alexandru Popovici) si Scriere creativa (scriere si imaginative, trainer: Alexandra Popa)
  • in iulie: Lumea e un loc de joaca (arta si lucru manual, trainer: Adina Maiorescu)  si Deci, crezi ca poti ajuta? (prim-ajutor; trainer: Vlad Maltezeanu)
  • in august: Misiunea (logica si inventivitate, trainer: Alexandra-Ludmila Nicolae) si Inginerii distractive (stiinta si experimente, trainer: Andrei Bilan)

Astfel, taberele vor imbina exersarea limbii engleze prin activitati practice cu multa aventura si jocuri trivia, oferindu-le tinerilor aventurieri nu numai o experienta de vara placuta, ci si ocazia de a-si dezvolta o gama larga de cunostinte si abilitati in mod distractiv.

Pretul este de 1200 de RON si include transportul cu autocarul dus-intors, cazarea pentru 5 nopti, 3 mese si 2 gustari pe zi, workshopuri si drumetii. Copiii care se inscriu in tabere pana pe 8 iunie beneficiaza de reduceri, iar cei care se inscriu impreuna cu fratii lor se bucura de preturi avantajoase pe toata perioada inscrierii. Taxa poate fi achitata si in transe, direct la sediul British Council sau prin transfer bancar, insa este necesar un avans de 25% pentru a rezerva un loc in tabere.

Puteti gasi informatii mai detaliate despre taberele BritTeen Adventure precum si despre conditiile si variantele de inscriere pe website-ul British Council, la adresa http://www.britishcouncil.org/ro/romania-support-young-leaders-britteen-club.htm.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU