Tabere de Vară Club Natura 2023

Vara este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea abilităților copiilor în arta vizuală. Taberele Club Natura provoacă și cuceresc inimile copiilor prin programul variat, prin atmosfera prietenoasă, prin aplecarea către nevoile fiecărui copil în parte, toate făcând parte dintr-un mix didactic bine conturat.

Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Club Natura te invită să explorezi lumea creativității!

Daca îți plac Anime-urile, desenul Manga, pictura și artele creative, pregătește-te pentru o săptămână de neuitat petrecută în Taberele Urbane Club Natura! Vei învăța despre: stilul și tehnica realizării anime-urilor, pictură, desen precum și conceptul de povestire vizuală pentru ilustrații și benzi desenate, în funcție de specificul fiecărei tabere. Vom folosi ca inspirație: cultura pop, arta contemporană și arta japoneză.

Hai să te împrietenești cu copii care au aceleași pasiuni cu tine!

În taberele de artă vei învăța să pictezi în acuarelă și acrilic, vei învăța cum să desenezi personajele preferate și care este secretul unei lucrări de artă semnificative. Vei învăța diverse tehnici artistice și modalități de a le aplica pentru a face picturi unice, explorând zilnic subiecte diferite. Vei învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vei învăța să te lași condus de imaginație pentru a creea lucrări de artă originale.

Dacă vrei să afli cele mai interesante tehnici artistice, atunci aici e locul tău!

Lista de Tabere de Vară Club Natura 2023

Lista de Tabere de Vară Club Natura 2023

TABĂRA SOMMER CAMP 2023
18-23 Iunie 2023

PICASSO ART RETREAT 2023
28 August– 1 Septembrie 2023

TABĂRA 5 ZILE 5 CONTINENTE
3-7 Iulie | 4-8 Septembrie 2023

TABĂRA URBANĂ CREATIVE SUMMER
31 Iulie– 4 August 2023

TABĂRA URBANĂ DO ART!
7–11 August 2023

TABĂRA URBANĂ DO MANGA!
24–28 Iulie 2023

TABĂRA URBANĂ DO ANIME!
17–21 Iulie 2023

TABĂRA DE LA BĂNEASA – GO NATURE!
14–18 August 2023

În tabăra urbană creativă vom realiza o carte ilustrată și ne vom amuza cu Roboțelul Lego Vernie, care va răspunde întrebărilor copiilor folosind un program generat chiar de ei. Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup, vom inventa personaje fantastice, vom ilustra benzi desenate, vom picta și vom creea obiecte magice! În toate taberele urbane creative, fiecare copil va primi îndrumare personală de la un profesor acreditat în arte vizuale. Pe lângă proiectele artistice, în taberele urbane copii, vor avea zilnic două pauze de joc liber. În funcție de starea vremii vor putea juca șah, board games sau vor putea face sporturi în aer liber: badminton, tir cu arcul, baschet, volei, tenis de masă sau Qi Gong. În taberele urbane creative nu vom uita de plimbările în aer liber, iar mesele de prânz vor fi servite la restaurante din zona centrală.

Dacă programul nostru ți se pare interesant, te așteptăm în taberele urbane creative Club Natura!

În tabăra de germană din Complexul Lac de Verde din Breaza, pe lângă orele de limba germană, vom intra în lumea Cavalerilor și a Vikingilor, vom avea o vânătoare de comori, tiroliană, foc de tabără, ne vom răcori în piscină, vom explora pădurile din împrejurimi și vom învăța să jucăm golf pe minunatul teren al complexului și multe alte activități creative.

Crezi că aceste activități sunt pe placul tău? Dacă da, locul tău este alături de ceilalți copii în tabăra de germană.

Tot în Complexul Lac de Verde vom organiza primul Retreat de artă Club Natura dedicat copiilor. Avem la dispoziție tot terenul de golf și Vila Picasso – rezervată exclusiv copiilor care iubesc arta, celor care văd lumea în culori calde, celor care fac primii pași în tehnica ”plein air painting” sau celor care doresc să își îmbunătățească stilul de desen sau vor să învețe noi tehnici artistice.

Te așteptăm și pe tine să trăiești o săptămână în lumea artei!

În taberele Art and Cooking ”5 zile – 5 continente” veți petrece clipe minunate în simbioză deplină cu natura din Călinești, într-o vilă senzațională, situată într-o livadă cu 300 de pruni. În această tabără veți învăța să vă hrăniți sănătos de la un specialist acreditat în nutriția sănătoasă. Veți învăța să preparați specialitățile culinare ale celor 5 continente, veți învăța să desenați Manga, să pictați, să faceți ilustrații, să realizați obiecte Art and Craft. Veți juca: ping-pong, badminton, trambulină, vor participa la ”Călitron”- un concurs distractiv pe echipe, veți face o vânătoare de comori și excursii în Pădurea Veverițelor. Te așteptăm într-un loc în care natura e la ea acasă.

Ți-ai imaginat ca e posibil să faci ocolul pământului în 5 zile? Ei, da, îți spunem noi, totul e posibil în această tabără. Imaginația va fi aliatul nostru! E momentul să pornești în călătorie alături de noi!

Noi suntem profesorii care vă vor însoți în această vară în tabere:

Corina- Laura Nae

Absolventă a Universității Naționale de Artă București- master în Artă Decorativă & Design și UPB, master în Bioinformatică, Corina, între anii 2011 și 2021 coordoneaza și curatoriază seria de expoziții Contempora- expoziții în care tinerii artiști români și-au expus lucrările de licență sau masterat la diferite facultăți cu profil artistic. Contempora este catalizatorul numeroaselor proiecte artistice ale studenților din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și artă decorativă. Corina a lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură. Lucrând ca Art Director în agenția de publicitate Publicis sau Creative Director în The Ad Store și Creative Manager în Blue Buffalo, Corina s-a ocupat de campaniile de branding ale marilor companii prezente pe piața românească. Corina a participat la numeroase expoziții de artă ca artist invitat. Corina coordonează ”The Art”- o metodă terapeutică prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor. În 2018 s-a alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii și PR Manager. Din 2020, Corina coordonează proiectul Club Natura susținând cursurile și workshop-urile de Pictură, Anime and Manga, Japan Culture, Art and Craft, Multimedia ART, Xmass Vlog, The Art și coordonează taberele creative Club Natura.

Andrei Acatincăi

Absolvent al Facultății de Informatică a Fachhochschule Dortmund, Andrei este coordonatorul workshop-urilor: Limba germană, Șah, Programare și Robotică Lego. Andrei a lucrat mai mulți ani în Germania ca informatician, iar în România a susținut cursul în limba germană ”Programarea pentru copii”. A colaborat cu Zeppelin Schule ca profesor de programare în limba germană. S-a alăturat echipei Club Natura ca profesor coordonator al Workshop-urilor de robotică: Lego Boost Robots, Creative IT, Scratch, Code Master, Lego Mindstorm Robots.

Gabriela Constantinescu

Absolventă a Stanford University of Medicine, specializare în nutriție, autor al numeroase cursuri de nutriție sănătoasă cu specific vegan, raw vegan sau pesco-vegetarian, Gabriela ghidează copiii înspre o alimentație sănătoasă în taberele din Călinești. Gabriela are 25 de ani experiență în resurse umane și este Trainer Specializat în Nutriție. Autor de cursuri online și al unor cărți de preparate culinare cu specific: raw vegan, vegan sau pesco-vegetarian, Gabriela se apleacă cu multă dragoste asupra nevoilor nutriționale ale copiilor, preparându-le doar mâncare sănătoasă. La workshop-urile ei de gătit sănătos din tabere, Gabriela îi învață pe copii regulile unei alimentații corecte. Mai multe despre Gabriela puteți găsi pe site-ul www.mindvibe.ro sau pe Spotify – în podcast-ul ei “Spune: Adio, Stres!“

Alexandra Vârlan

Absolventă a Universității din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – specializarea Limba Germană, Alexandra este profesor de limba germană și coordonatorul taberelor de limbă germană Club Natura. Alexandra a lucrat ca profesor în DSBU, Zeppelin Schule, iar acum predă limba germană în Liceul Internațional Ioanid.

La următoarele link-uri puteți vedea proiectele copiilor participanți în taberele șau workshop-urile Club Natura:
www.youtube.com/channel/UCElPKg6TUe4ZAdeVJOvu62Q
www.facebook.com/club.natura.contempora
www.contempora.ro

1. Tabere BREAZA

TABĂRA SOMMER CAMP 2023

TABĂRA SOMMER CAMP 2023
18– 23 Iunie 2023

Club Natura vă invită în SOMMER CAMP – Tabăra bilingvă Română/ Germană!

• 2 grupe de vârstă: grupa 5 – 8 ani/ grupa 9 – 13 ani
• 18– 23 Iunie 2023
• Breaza – Complexul Lac de Verde
• Durată tabără – 6 zile
• Preț – 2680 lei

PREZENTARE TABĂRĂ

Despre Tabăra SOMMER CAMP!

Club Natura invită copiii de 5 – 8 ani și pe cei de 9 – 13 ani (2 grupe de vârstă), între 18– 23 Iunie 2023, în SOMMER CAMP!

În Tabăra de SOMMER CAMP vom face o incursiune în lumea Vikingilor și a Cavalerilor.
Vom petrece împreună șase zile relaxante, în care vom studia materiale despre acest subiect în limba germană, vom fi creativi, vom face excursii și ne vom distra.

Vor citi și vor traduce texte, iar pentru cei aflați la primii pași în limba germană vom asigura toate materialele necesare.

Vom face proiecții cu filmulețe în limba germană, vom juca golf, tiroliană, înot, tenis de masă, vânătoarea de comori, foc de tabără, petrecere- carnaval.

Copiii vor învăța să deseneze și să picteze în acuarelă/ acrilic. Ei vor învăța pas cu pas diverse tehnici artistice, vor colora și vor scrie propriile povești inspirate de lumea Cavalerilor. Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup, vom contura personaje desprinse din lumea vikingilor și vom creea obiecte magice! Copiii vor învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vor învăța să se lase conduși de imaginație, să creeze lucrări de artă originale.
Fiecare copil va primi îndrumare personală de la doi profesori acreditați în limba germană și unul în arte vizuale.

În această tabără nu vom uita de excursiile în pădurile din zonă.

În această tabără vom asigura următoarele: cursurile de germană, atelierele creative, mic dejun, prânz, cină și transport, în regim all inclusive.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp.

Ce îți oferim în tabără?

• ATELIERE DE LIMBĂ ȘI CULTURĂ GERMANĂ (2 x 50 min./ zi) cu predare efectivă
• cazare într-un loc în care vom petrece momente speciale înconjurați de natură Golf Complex Lac de Verde – Breaza
• pensiune completă
• meniu cu specialități germane
• aplicații interactive
• jocuri în limba germană
• structuri de vocabular
• atelier de povești clasice și legende germane
• LARP (Live Action Role Playing) – VIKINGI vs. CAVALERI
• materiale video despre cultura și arta germană
• activități outdoor: PISCINĂ, JOC LIBER, TIROLIANĂ, BADMITON, TENIS DE MASĂ
• QI-GONG – înviorarea de dimineață
• golf cu instructor autorizat (echipament inclus)
• outdoor competitions: Schatzjagd (Treasure Hunt), competiții de golf, tenis de masă
• activități indoor: biliard, tenis de masă, carnaval, seară de film, seară muzicală
• ateliere pentru dezvoltarea creativității indoor și outdoor
• drumeții în natură
• foc de tabără cu marshmellow și multe alte surprize

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul unei tabere urbane este 2 680 lei/ 6 zile.

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

PICASSO ART RETREAT 2023

PICASSO ART RETREAT 2023
28 August– 1 Septembrie 2023

Club Natura vă invită în retreat-ul de artă pentru copii – Tabăra de pictură Picasso!

• 2 grupe de vârstă: grupa 5 – 8 ani/ grupa 9 – 13 ani
• 28 August– 1 Septembrie 2023
• Breaza – Complexul Lac de Verde
• Durată tabără – 5 zile
• Preț – 2 550 lei

Despre TABĂRA DE PICTURĂ PICASSO!

Club Natura invită copiii de 5 – 8 ani și pe cei de 9 – 13 ani (sunt 2 grupe de vârstă), între 28 August și 1 Septembrie 2023, în TABĂRA DE PICTURĂ PICASSO!

În Tabăra de TABĂRA DE PICTURĂ PICASSO vom face o incursiune în lumea artelor.
Vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom picta, desena, cola, într-un cuvânt vom fi creativi. Vom face excursii în pădurile din zonă, vom culege materiale care vor deveni sursă de inspirație pentru desenele și picturile noastre.
Nu vom uita nici de distracție – vom organiza un foc de tabără și un carnaval- momente pline de voie bună. Vom face proiecții cu filmulețe de artă, vom învăța să jucam golf, avem și tiroliană, putem să petrecem momente frumoase la orele de înot, tenis de masă.

Copiii vor învăța să deseneze și să picteze în acuarelă/ acrilic. Ei vor învăța pas cu pas diverse tehnici artistice, vor colora și vor scrie propriile povești inspirate și le vor ilustra. Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup și vom creea obiecte magice!

Copiii vor învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vor învăța să se lase conduși de imaginație, să creeze lucrări de artă originale.
Fiecare copil va primi îndrumare personală de la un pofesor acreditat.

În această tabără vom asigura următoarele: cursurile de pictură, atelierele creative, mic dejun, prânz, cină și transport, în regim all inclusive.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp.

Ce îți oferim în tabără?

• cursuri și ateliere de artă
• cazare într-un loc în care vom petrece momente speciale, înconjurați de natură
în Complexul Lac de Verde – Breaza
• pensiune completă
• materiale auxiliare pentru studiu
• activități outdoor: PISCINĂ, JOC LIBER, TIROLIANĂ, BADMITON, TENIS DE MASĂ
• QI-GONG – înviorarea de dimineață
• outdoor competitions: competiții de golf, tenis de masă
• activități indoor: biliard, tenis de masă, carnaval, seară de film, seară muzicală
• ateliere pentru dezvoltarea creativității indoor și outdoor
• drumeții în natură
• foc de tabără cu marshmellow și multe alte surprize

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul acestei tabere este de 2 550 lei/ 5 zile.

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

2. TABERE CĂLINEȘTI 2023

TABĂRA 5 ZILE 5 CONTINENTE

TABĂRA 5 ZILE 5 CONTINENTE
3-7 Iulie | 4-8 Septembrie

Club Natura vă invită în tabăra Art and Cooking din Călinești – Argeș – ”5 zile – 5 continente”!

• copii 5 – 10 ani în perioada 03 – 07 Iulie 2023
• copii 9 – 12 ani în perioada 04 – 08 Septembrie 2023
• Călinești – Argeș
• all inclusive
• Preț 1 970 lei/ tabără

Despre Tabăra 5 zile – 5 continente

Vă invităm în tabăra Art and Cooking din Călinești – Argeș – ”5 zile – 5 continente”! Veți petrece 5 zile în simbioză deplină cu natura, într-o vilă senzațională, situată într-o livadă cu 300 de pruni. În această tabără copiii vor învăța să se hrănească sănătos, să prepare specialitățile culinare ale celor 5 continente, vor învăța să deseneze Manga, să picteze, să facă ilustrații, vor realiza obiecte Art and Craft, își vor petrece timpul în aer curat, vor juca: ping-pong, badminton, trambulină, vor participa la ”Călitron”- un concurs distractiv pe echipe, la vânătoarea de comori și vor face excursii în Pădurea Veverițelor. Vă așteptăm cu drag în această tabără. Pentru noi sunt importante atât mișcarea cât și creativitatea, astfel că avem incluse în program jocuri amuzante, dar și momente de creație artistică… vom desena, cânta, ne vom bucura de clipe minunate petrecute cu prietenii.

În această tabără vom asigura următoarele: atelierele de cooking, atelierele creative, mic dejun, prânz, cină și transport, în regim all inclusive.

Toate detaliile le poți găsi aici https://www.mindvibe.ro/tabara-copii

Ce îți oferim în tabără?

• ateliere creative de artă culinară – live cooking
• vom găti împreună mâncare tradițională din: Europa, Africa, Asia, America, Australia
• elemente de nutriție sănătoasă
• picnic în livadă
• vom realiza lucrări de artă specifice celor 5 continente: Europa, Africa, Asia, America, Australia
• artă în livada cu 300 de pruni
• vom prezenta filmulețe cu următoarele subiecte: arta, arta culinară, arhitectura, anime și cultura fiecărui continent
• explorarea naturii – excursie în Pădurea Veverițelor
• program distractiv cu activități creative
• relaxare și joc liber în natură
• exerciții de dezvoltare a creativității
• studiu elemente din natură
• pictură elemente din natură en plain air: pomi/ frunze/ flori
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• ping-pong
• badminton
• trambulină
• vânătoare de comori
• ”Călitron”- un concurs distractiv pe echipe
• toate materialele vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• mic dejun consistent creat special pentru copii
• mesele de prânz și cina gătite din alimente naturale, foarte gustoase și consistente
• gustări și deserturi sănătoase
• semințe, alune, fructe

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând completând formularul de înscriere pe care îl puteși găsi la acest link: https://www.mindvibe.ro/tabara-copii.

Prețul unei tabere urbane este 1970 lei

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabără, puteți să sunați la tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

3. TABERE URBANE 2023
4 Tabere Creative

TABĂRA URBANĂ CREATIVE SUMMER

TABĂRA URBANĂ CREATIVE SUMMER
31 Iulie– 4 August

Club Natura vă invită în Tabăra Urbană CREATIVE SUMMER!

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
• 31 Iulie– 4 August 2023
• București – zonă centrală

Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
(zona Piața Universității – Piața Romană)
Preț 880 lei/ tabără

Despre Tabăra Urbană CREATIVE SUMMER

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 31 Iulie– 4 August 2023, la o incursiune în artei, în TABĂRA URBANĂ CREATIVE SUMMER!

În Tabăra CREATIVE SUMMER vom face o incursiune în lumea artelor creative. Vom realiza o carte ilustrată, vom juca șah și ne vom amuza cu Robotelul Lego Vernie, care poate fi programat pentru a răspunde întrebărilor copiilor.

Vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom studia mai multe domenii creative: de la artă la AI. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual.

În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.

Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 880 lei.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele creative, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• program distractiv cu activități creative
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• desen, scriere creativă, ilustrație, story telling, art and fun
• vor învăța să scrie și să ilustreze o carte
• exerciții de dezvoltare a creativității
• tehnici de deblocare a ideilor
• robotică Lego – prezentarea roboțelului Lego Vernie
• inițiere în șah
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• proiecții video și muzică jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul unei tabere urbane este 880 lei/ 5 zile

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

TABĂRA URBANĂ DO ART!

TABĂRA URBANĂ DO ART!
7– 11 August 2023

Club Natura vă invită în Tabăra Urbană DO ART!

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
• 7– 11 August 2023
• București – zonă centrală

Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
(zona Piața Universității – Piața Romană)
Preț 880 lei/ tabără

Despre Tabăra Urbană DO ART!

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 7– 11 August 2023, la o incursiune în artei, în TABĂRA URBANĂ DO ART!

În Tabăra de Pictură DO ART! vom face o incursiune în lumea artei prin pictură și vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom studia mai multe tehnici folosite în arta contemporană. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual.

Copiii vor învăța să picteze în acuarelă. Ei vor învăța pas cu pas diverse tehnici artistice și modalități de a le aplica pentru a face picturi unice, explorând câte un subiect diferit în fiecare zi.

Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup, vom inventa personaje fantastice, vom picta și vom creea obiecte magice! Copiii vor învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vor învăța să se lase conduși de imaginație, să creeze lucrări de artă originale. Fiecare copil va primi îndrumare personală de la un profesor acreditat în arte vizuale.

În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Toate proiectele vor fi realizate în aer liber (pe terasă sau în curtea interioară) sau în studio (în funcție de natura activităților sau de starea vremii).

Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.

Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 880 lei.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele de anime, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• program distractiv cu activități creative
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• învățarea diferitelor tehnici de pictură/ desen/ colaj
• program distractiv cu activități creative
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• exerciții de dezvoltare a creativității
• tehnici de deblocare a ideilor
• învățare step-by-step desen corpul uman și animale
• desen elemente din natură en plain air: pomi/ frunze/ flori
• ilustrarea unor povești sau legende prin pictură
• proiecții video cu istoria artei
• muzică: jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul unei tabere urbane este 880 lei/ 5 zile.

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

TABĂRA URBANĂ DO MANGA!

TABĂRA URBANĂ DO MANGA!
24– 28 Iulie 2023

Club Natura vă invită în Tabăra Urbană DO MANGA!

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
• 24– 28 Iulie 2023
• București – zonă centrală

Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
(zona Piața Universității – Piața Romană)
Preț 880 lei/ tabără

Despre Tabăra Urbană DO MANGA!

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 24– 28 Iulie 2023, la o incursiune în Lumea MANGA!

În Tabăra Urbană DO MANGA! vom face o incursiune în lumea desenului japonez. Vom petrece împreună momente relaxante, în care vom studia mai multe tehnici de desen specifice ilustrațiilor japoneze. În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Toate proiectele vor fi realizate în aer liber (pe terasă sau în curtea interioară) sau în studio (în funcție de natura activităților sau de starea vremii).

Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.

Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 880 lei.

Așteptăm să petreceți alături de noi o săptămână creativă, într-un mediu prietenos, în acordurile unei muzici relaxante!

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• învățarea diferitelor tehnici de desen Manga
• program distractiv cu activități creative
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• exerciții de dezvoltare a creativității
• noțiuni introductive despre scenarii și casetare ilustrații manga
• învățare step-by-step desen corpul uman și backgrounds ilustrații manga
• inking, valorare, script, story
• desen en plain air
• proiecții video cu istoria Artei, Manga și Anime
• muzică: jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul unei tabere urbane este 880 lei/ 5 zile.

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

TABĂRA URBANĂ DO ANIME!

TABĂRA URBANĂ DO ANIME!
17– 21 Iulie 2023

Club Natura vă invită în Tabăra Urbană DO ANIME!

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
• 17– 21 Iulie 2023
• București – zonă centrală

Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
(zona Piața Universității – Piața Romană)
Preț 880 lei/ tabără

Despre Tabăra Urbană DO ANIME!

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 17 Iulie – 21 Iulie 2023, la o incursiune în Lumea Anime, în
TABĂRA URBANĂ DO ANIME!

Vom petrece împreună o săptămână relaxantă, în care copiii vor studia mai multe tehnici de desen cu specific japonez, vor viziona cele mai iubite anime-uri, vor realiza propria bandă desenată, vor învăța să deseneze personaje, mediul ambiental: interior, orașul sau natura, vor învăța cum să reprezinte diferite expresii faciale, vor învăța să ilustreze o nuvelă grafică cu subiect dat. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual. Poveștile create de copii vor prinde viață și cu siguranță ne vor încânta.

În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.

Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 880 lei.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele de anime, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• învățarea diferitelor tehnici Anime
• program distractiv cu activități creative
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• exerciții de dezvoltare a creativității
• noțiuni introductive despre scenarii
• învățare step-by-step Anime
• inking, valorare, script, story
• desen en plain air
• proiecții video cu istoria Artei, Manga și Anime
• muzică: jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul unei tabere urbane este 880 lei/ 5 zile

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

TABĂRA DE LA BĂNEASA – GO NATURE!

4. TABĂRA DE LA BĂNEASA – GO NATURE!
14– 18 August 2023

Club Natura vă invită în Tabăra de conectare cu natura – GO NATURE!, care va avea loc în Pădurea Băneasa!

• copii 8 – 12 ani
• 14– 18 August 2023
• Punct de întâlnire – Parcul Casa Albă – Pădurea Băneasa
• Durată tabără – 6 ore/ zi, de luni până vineri, între orele 10.00 și 16.00
• Preț 880 lei/ tabără

Despre Tabăra Urbană GO NATURE!

Vom explora pădurea Băneasa, vom învăța tehnici de orientare și supravietuire, vom face plimbări prin pădure și orientare cu busola sau după semnele naturii (astfel vom învăța punctele cardinale), vom afla lucruri interesante despre plantele prietenoase din pădure și vom învăța care sunt cele care trebuie să le evităm, vom învăța despre păsările care trăiesc în pădurile din jurul marilor orașe. Cu materiale adunate din pădure vom construi un adăpost, vom învăța lucruri interesante despre fenomenele meteo și cum să ne ferim de ele (ploaie, fulgere, vânt, căldură excesivă).

În fiecare dimineață vom porni în aventura cunoașterii naturii.

Toate activitățile vor fi desfășurate în aer liber, în Pădurea Băneasa.

Dimineața și după-amiaza vor fi servite două gustări cu snaks și fructe, iar la prânz vom servi o masă caldă.

La sfârșitul programului ne vom întoarce la locul de întâlnire – Parcul Casa Albă Băneasa.

Vom avea o săpămână plină de activități recreative în aer liber.

Pentru noi sunt importante atât mișcarea cât și creativitatea, astfel că avem incluse în program jocuri amuzante, dar și momente de creație artistică… vom desena, cânta, ne vom bucura de clipe minunate petrecute cu prietenii.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• explorarea naturii
• program distractiv cu activități creative
• relaxare și joc liber în natură
• exerciții de dezvoltare a creativității
• studiu elemente din natură
• orientare cu busola
• realizare cuptor din lut
• construire adăpost lemn
• desen elemente din natură en plain air: pomi/ frunze/ flori
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz și gustări cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 10.00 și 16.00

Detalii înscriere tabără

Puteți să vă înscrieți copilul în această tabără trimițând un e-mail pe adresa [email protected]
cu următoarele informații:
1. numele Dvs.
2. telefonul Dvs.
3. numele copilului
4. vârsta copilului
5. numele taberelor

Prețul unei tabere urbane este 880 lei/ 5 zile.

Contul Asociației Contemporae – proiectul Club Natura este
RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

În cazul în care nu ați primit confirmarea înscrierii pe e-mail sau în cazul în care doriți detalii suplimentare despre tabere, puteți să sunați la
tel. 0735 019 810 (Corina Laura Nae).

Vă așteptăm cu drag!
Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
www.contempora.ro
[email protected]
• telefon: 0735 019 810

calendar-gokid-final-club-natura-tabere-copii-2023-gokid

Detalii Eveniment

Perioada:
18 Iunie - 08 Septembrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL