Tablou de toamna pentru mama. Atelier de creatie

11:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 19 Octombrie 2013

Atelier de crafts, pictura si creativitate pentru copii si parinti

atelier craft copiiÎn Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.
Sambata aceasta, din crengutele adunate in excursia noastra la munte, si din semintele bostanilor ciopliti pentru felinare, vom crea impreuna cel mai autentic tablou de toamna pe care sa-l daruiti mamei.

Detalii organizatorice pentru atelierele din weekend

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati)

Parintii sunt invitati sa  participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim!

Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Octombrie 2013

Program:
11:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL