Târg de Crăciun și spații dedicate familiei pe Arena Națională | 30 noiembrie – 28 decembrie 2022

Municipiul Bucureşti, ARCUB, Proedus şi Societatea Română de Televiziune vor încheia un parteneriat pentru organizarea în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie a unui eveniment cultural-artistic şi sportiv pe Arena Naţională.

Pe Arena Naţională şi pe spaţiul din jurul acesteia urmează să fie organizate: un parc de distracţii cu târg de Crăciun, un spaţiu de petrecere a timpului liber dedicat familiilor, dar şi o platformă de conectare a publicului cu Campionatul Mondial de Fotbal. În interiorul Arenei Naţionale se vor amenaja spaţii dedicate tehnologiei, sporturilor pentru interior (de exemplu: ping pong), o zonă de gaming, iar pe gazon se vor desfăşura competiţii de fotbal pentru copii.

Conform protocolului, Municipiul Bucureşti va pune la dispoziţie Arena Naţională, va asigura necesarul de energie electrică, serviciile de salubrizare şi de pază, precum şi costurile cu utilităţile. Toate veniturile obţinute din activităţile ARCUB şi Proedus, realizate în conformitate cu protocolul, vor constitui venituri la bugetul local al Municipiului Bucureşti.

ARCUB va asigura instalaţii de iluminat festiv, elementele de butaforie pentru marcarea zonelor de acces, va organiza un târg cu produse de Crăciun în perioada 30 noiembrie – 28 decembrie (vor fi amplasate 130 de căsuţe), va realiza selecţia expozanţilor, va coordona programul artistic desfăşurat pe scena amplasată în zona intrării principale, va asigura amplasarea a maxim 20 de foodtruck-uri.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL