Târgul de Crăciun de la Sibiu 2016. Activităţi pentru Copii la „Atelierul lui Moș Crăciun”

  Cel mai cunoscut şi apreciat târg de Crăciun din România a început! Târgul de Crăciun de la Sibiu a ajuns la ediția 10 şi ne aşteaptă cu aromă de vin fiert cu scorțișoară și turtă dulce. 

  Târgul de Crăciun de la Sibiu 2016 aduce împreună mai mult de 80 de expozanți din țară și străinătate și numeroase atracții pentru copii. Clădirile din Piața Mare sunt puse în valoare de o proiecţie de mari dimensiuni care va creea o atmosferă de sărbătoare în fiecare seară din cele 46 de târg.

  Târgul de Crăciun de la Sibiu a debutat în 2007, când Sibiul era Capitala Culturală Europeană.

  Târgul de Crăciun de la Sibiu 2016
  f/targuldecraciun

  Ateliere pentru copii de 5-9 ani la Târgul de Crăciun din Sibiu

  Ca în fiecare an, copiii sunt așteptați și anul acesta la Atelierul lui Moș Crăciun, la atelierul de biscuiți şi la cele de lumânări, de pictat turtă dulce sau de decorațiuni Pixel Art. Atelierele sunt destinate copiilor de 5-9 ani. Participanții vor păstra “operle de artă“ și vor primi diplome de „calificare” şi fotografii de grup.

  Cum particip la ateliere

  Participarea la ateliere se face pe bază de rezervare. Din păcate au fost deja ocupate toate locurile pentru grupele de luni până vineri. Mai rămân cele de weekend, la care nu este necesară o programare. Acestea au loc între orele 12:00-20:00. Atenţie însă, intrarea la ateliere se face la oră fixă.

  Cât costă participarea la ateliere

  Participarea la un atelier costa 15 lei/copil, plata făcându-se la “Atelierul lui Moș Crăciun”, în Piața Mare.

  Târgul de Crăciun de la Sibiu 2016 copii
  f/targuldecraciun – Focus Sibiu

  Program ateliere pentru copii Târgul de Crăciun de la Sibiu

  Lumânărar de Crăciun – Atelier de făcut lumânări [18.11 – 04.12.2016]

  Printr-o metodă străveche, cei mici vor crea lumânări colorate şi vor fi iniţiaţi în meşteşugul migălos al decorării formelor din ceară. Acest atelier dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor și favorizează interacțiunea.

  Biscuiți de Crăciun – Atelier de preparat biscuiți [05.12 – 11.12.2016]

  Cu aluat dulce, sucitoare, forme și imaginație, copiii vor face cei mai gustoși și frumoși biscuiți. Acest atelier contribuie la dezvoltarea creativității și îndemânării, fixează deprinderile igienice și stimulează creșterea autonomiei în plan practic. Hrănindu-le spiritul ludic și creativ înnăscut prin joc, putem insufla copiilor importanța dezvoltării creativității.

  Pictat turtă dulce – Atelier de pictat turtă dulce [12.12 – 18.12.2016]

  Turta dulce este simbolul dulciurilor de Crăciun. Ne amintește de copilărie și ne bucurăm să o consumăm oricând. Acum ea poate arăta exact cum și-o imaginează fiecare, fiind pictată de copii în Atelierul lui Moș Crăciun. O amintire frumoasă și dulce în același timp.

  Atelier Pixel Art – Atelier de creație folosind piese termoadezive [19.12 – 26.12.2016]

  Micii artiști vor crea decorațiuni de brad din piese termoadezive multicolore: brăduți, steluțe, îngerași.  Confecționarea decorațiunilor dezvoltă exprimarea simţului estetic al copiilor, iar obiectele realizate devin ornamente deosebite cu care pot împodobi bradul de Crăciun. Acest atelier contribuie la dezvoltarea abilităților motrice, la stimularea imaginației și a creativității și mai ales stimularea creșterii concentrării și stabilității atenției.

  Oferta City Break la Târgul de Crăciun din Sibiu

  În perioada 18.11 – 29.12.2016 poţi vizita târgul printr-un program de city break la care participă câteva unităţi de cazare din Sibiu. Detalii aici

  targul-de-craciun-de-la-sibiu-2016 targul-de-craciun-de-la-sibiu-2016-proiectie targul-de-craciun-de-la-sibiu-2016-copii

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU