Târguri de Crăciun 2023 – 2024 în București. Vezi Lista Completă de Târguri de Sărbători

Pătrunde în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și explorează cele mai interesante târguri de Crăciun din inima Bucureștiului în sezonul 2023-2024. Fie că sunt intime sau mai de amploare, organizatorii de târguri de Crăciun din București depun eforturi susținute și anul acesta pentru a ne oferi o experiență memorabilă, cu produse speciale de sezon și evenimente captivante care nu uită de nevoia copiilor de activități și divertisment.

Te ghidăm într-un tur detaliat al târgurilor de Crăciun din București, oferindu-ți oportunitatea de a te bucura de momente speciale alături de cei dragi în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024.

Pentru a menține prospetimea informațiilor, lista noastră este într-o continuă actualizare pe perioada sărbătorilor de iarnă.

 ♣

Târgul de Crăciun 2023 din Piața Constituției din București

 30 NOIEMBRIE – 26 DECEMBRIE 

Cel mai mare târg din România dedicat sărbătorilor de iarnă, cu o tradiție de peste 15 ani, Târgul de Crăciun București, înscris în rețeaua internațională www.christmasmarkets.com., se deschide joi, 30 noiembrie, intrarea fiind liberă.

Bradul înalt de 30 de metri, îmbrăcat în cetină, decorațiunile luminoase, căsuțele frumos ornate, deliciile tradiționale și internaționale, activitățile de poveste pregătite pentru toți vizitatorii, concertele de colinde și muzica specifică sărbătorilor, toate vor crea atmosfera magică a Crăciunului, chiar în inima orașului. În seara de debut, de la ora 18:00, din Târgul de Crăciun București, se va aprinde iluminatul festiv în Capitală.

DETALII


Crăciun Țărănesc la București
Târg la Muzeul Țăranului Român

 15 – 17 DECEMBRIE 

🔔 E oficial! Ești așteptat în cel mai fain târg de Crăciun dedicat tradițiilor și meșteșugurilor românești, Târgul Crăciun Țărănesc de la Muzeul Național al Țăranului Român, București.

🗓️ De vineri până duminică, 15-17 Decembrie, te întâmpinăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale de post și de dulce: dulcețuri, miere și zacuști, turtă dulce și plăcinte, brânzeturi, preparate specifice sărbătorilor, pastramă, cârnați și mușchiuleț afumat, fructe și legume proaspete de sezon, precum și alte delicii din toate zonele țării. 🇷🇴

DETALII


Târgul Poveste de Crăciun al Operei Comice pentru Copii

 17 NOIEMBRIE – 30 DECEMBRIE 

Târgul Poveste de Crăciun al Operei Comice pentru Copii se redeschide în 2023 cu o mulțime de activități și surprize de sezon pentru cei mici împreună cu familiile lor!

10 Escape Rooms în București pentru Copii Aventuroși

Pe 17 noiembrie, la ora 16:00, se deschid porțile Târgului „Poveste de Crăciun”, în curtea Operei Comice pentru Copii, pe Calea Giulești nr. 16. O mulțime de activități și surprize de sezon îi așteaptă pe cei mici împreună cu familiile lor.

Evenimentul are loc în perioada 17 noiembrie – 30 decembrie 2023, după următorul program:

V: 16:00 – 21:00
S-D: 10:00 – 21:00
* 16:00-21:00, în perioada 18-21 decembrie:
* 10:00 – 21:00, în zilele de 30 noiembrie, 1, 26, 27, 28, 29 și 30 decembrie
* închis, în zilele de 24 și 25 decembrie

DETALII


Ho!Ho!Hood – The Food Hood Winter Fair |
Târg alternativ de Crăciun

 1-10 DECEMBRIE 

A mai trecut un an și suntem încântați să vă invităm la a doua ediție a Ho! Ho! Hood!, cel mai mare târg alternativ de Crăciun!

Avem cele mai tari haine și accesorii vintage în colaborare cu târgul LOTT – Lord of the things! Veți găsi, de asemenea, cărți și alte produse și obiecte autentice din care veți putea alege cadoul ideal pe care îl căutați pentru cei dragi!

Vă avertizăm că tentațiile nu vor lipsi pentru cei pofticioși. Vom avea cea mai delicioasă mâncare și vin fiert oferite de Food Wise Agatha Crispy, Zebra Cat și 18+ Bubble Cocktails.

Nu uitați să vă aduceți prietenii la evenimentele artistice cu muzică live, artiști și DJ naționali și internaționali, proiecții de filme, expoziție de artă.

DETALII


Târgul caritabil de Iarnă „Dăruim și Ajungem MARI

 10 DECEMBRIE 

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Pregătirile sunt în toi în fabrica de la Ajungem MARI pentru Târgul caritabil de Iarnă „Dăruim și Ajungem MARI”. Pe 10 decembrie, între orele 10:00 și 19:00, vă invităm în lumea noastră magică, la prietenii de la Centrul de tineret FNT (Piața Romană). Este ziua cadourilor!

🎁 Toate cadourile cu care plecați de la târg se transformă în excursii și ieșiri pentru copiii abandonați cu care noi lucrăm. Vizite la muzee, la teatru, drumeții prin pădure, tabere la munte și multe alte bucurii care să coloreze viața. Dăruiți și cadouri drăguțe celor apropiați, dar și experiențe memorabile în afara centrelor pentru copiii vulnerabili.

DETALII


Bazaar de Crăciun
Târg la Maison 13

 2-3 & 16-17 DECEMBRIE 

✨ Se apropie acea perioadă magică din an și deja începem să simțim atmosfera sărbătorilor: mirosul de brad, cozonac și turtă dulce, ecoul colindelor și zurgălăilor de Crăciun, foșnetul hârtiilor de împachetat cadouri și dorința de a oferi o bucățică din sufletul nostru celor dragi.

Avem plăcerea de a vă invita pe 02-03 și 16-17 Decembrie la 🎄 Bazaar de Crăciun 🎄, o ediție specială de sărbători în cadrul căreia vom găzdui ultimele noastre două târguri din acest an într-un cadru de basm. Suntem nerăbdători să descoperiți ce creații minunate au pregătit expozanții noștri pentru acest Crăciun.

⏰ Evenimentul va avea loc între orele 10:00-20:00, iar intrarea este GRATUITĂ.

DETALII


Christmas Festival în Floreasca
Târg de Crăciun în Piațeta One Floreasca City

 15-17 DECEMBRIE 

Sunteți pregătiți pentru un weekend plin de magie și distracție în cartierul Floreasca? Între 15 și 17 decembrie, suntem invitați la Târgul de Crăciun din Piațeta One Floreasca City.

Comunitatea de retaileri din zonă va înviora atmosfera cu standuri pline de bunătăți: de la delicii tradiționale de sezon la cadouri artizanale pentru a completă lista de cumpărături de Crăciun. Pregătim o serie de activități distractive pentru parinți și copii: de la ateliere de creație, la întâlniri cu Moș Crăciun, cei mici vor avea parte de multe surprize.

DETALII

Detalii Eveniment

Perioada:
17 Noiembrie - 30 Decembrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL