Teatru interactiv in versuri 3-7 ani „Aventuri in gradina de legume”

12:00 - 13:00
Sâmbătă 27 Februarie 2016
București

Spectacol de teatru interactiv in versuri 3-7 ani, un prilej minunat de a-i împrieteni pe copii cu fructele și legumele!

Teatrul din Podul meu și Kindi prezintă sâmbătă, 27 Februarie la orele 12:00 piesa de teatru pentru copii Aventuri in gradina de legume.

Teatrul din Podul Meu va fi din nou la Kindi-Family Hub, cu un spectacol de teatru interactiv in versuri 3-7 ani regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

Spectacolul durează aproximativ o jumatate de oră, timp în care spectatorii sunt invitați să ronțăie rondele de morcovi și feliuțe de măr și să asculte poveștile unor animăluțe. Personajele, realizate și ele din fructe și legume, trec prin tot soiul de întâmplări hazlii.

După teatru, pentru încă o jumătate de oră, copiii vor fi invitați să-și realizeze și ei un personaj de poveste, din mere: pe Ariciul Rilă.

Voicu Hetel este actor la Teatrul ”Ion Creangă”și un prieten apropiat al copiilor, de la cei mai mici și până la vârsta școlară. Kindi este un un spațiu dedicat familiei, care derulează programe de educație non-formală pentru inteligența emotională și socială a copiilor, dar și de viață practică, ce îi pun pe copii în contact cu realitatea timpului și spațiului în care trăiesc.

Iar misiunea comună Teatrul din Podul Meu – Kindi este aceea de a-i stimula pe copii, de la vârstă cât mai mică, să se manifeste liber și să experimenteze mediul pentru dezvoltarea lor autonomă pe termen lung.

Detalii spectacol de teatru interactiv in versuri 3-7 ani 

  • Vârsta recomandată: 3-7 ani. Număr limitat de locuri.
  • Preț: 50 lei. Părinții nu plătesc.
  • Locația: Str. Delea Veche nr. 35, sector2.

Inscrieri

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Februarie 2016

Program:
12:00 - 13:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Kindi

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Delea Veche 35

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL